Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Špičkoví restauratéři převzali certifikáty Garance kvality

Co se píše o pivovarech a pivu


Špičkoví restauratéři převzali certifikáty Garance kvality

[úterý, 3. květen 2011]

Prestižní uskupení restauračních zařízení Liga garantované kvality je od středečního večera bohatší o 41 členů z celé České republiky. Restauratéři a hostinští získali certifikáty Garance kvality, které je opravňují ke vstupu do tohoto klubu. Noví členové certifikáty převzali v Brně z rukou obchodního ředitele společnosti Heineken Česká republika Jiřího Daňka a obchodního sládka Svatopluka Vrzaly. Slavnostní předávání certifikátů se uskutečnilo už potřetí v řadě.

Certifikát Garance kvality propůjčujeme jen těm provozovnám, kterým se podaří splnit a současně udržet náročná kritéria. Ta se týkají například příjmu a skladování sudů, péče o pivní sklo, prezentace značek i sanitace výčepních systémů," konstatoval obchodní sládek společnosti Heineken Česká republika Svatopluk Vrzala. Všechny uvedené podmínky musí certifikovaná provozovna splňovat dlouhodobě. Aktuální stav v restauraci dvakrát ročně na místě kontrolují obchodní sládci jednotlivých pivovarů. Případné porušení stanovených podmínek by mohlo vést k odebrání certifikátu.

Certifikát Garance kvality je podle Svatopluka Vrzaly vstupenkou do společnosti certifikovaných provozoven s názvem Liga garantované kvality, tedy prestižního klubu, kterému náleží řada výhod. Patří mezi ně například pravidelná sanitace pivního vedení jedenkrát za čtrnáct dní zdarma. Restauratéři z certifikovaných provozoven dále mohou sládkům klást on-line dotazy, týkající se péče o pivo, nebo se účastnit společných akcí.

Pro všechny držitele certifikátů Liga garantované kvality, kterých je ke dnešnímu dni 167, společnost Heineken připravila první společné setkání. Všichni se tak mohli zúčastnit několikahodinového adrenalinového programu na brněnském Masarykově okruhu, kdy si vyzkoušeli jízdy ve svém voze či na motorce po trati pro závodníky. Uvedené slavnostní předávání certifikátů novým členům se poté uskutečnilo večer v Pivovarské restauraci v Brně.

Zdroj: GastroTrend.cz

[Heineken] 16:06 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Masakr

úterý, 3. květen 2011
17:57

Kvalita a Heineken?Pisálek si dělá srandu?


napsal(a): Masakr (rambleon(a)centrum.cz) [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI