Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Celosvětový marketing Plisner Urquell bude řídit Robert Lobovský

Co se píše o pivovarech a pivu


Celosvětový marketing Plisner Urquell bude řídit Robert Lobovský

[čtvrtek, 24. únor 2011]

Robert Lobovský (36), dosavadní marketingový manažer značky Pilsner Urquell pro Evropu, bude nově spoluzodpovědný za celosvětový marketing této značky ve všech zemích, kam se plzeňský ležák vyváží.

Foto

K mým hlavním úkolům bude patřit prosazování jednotné tváře značky Pilsner Urquell na světových trzích. Budu se zabývat tvorbou mezinárodních programů pro rozvoj značky, jako jsou věrnostní programy, vzdělávání partnerů v historii a správné péči o plzeňský ležák a další aktivity, které posilují renomé plzeňského ležáku její kvalitu po celém světě. Také chci posílit nejen známost značky jako takové, ale zvýšit i počet lidí s vlastní zkušeností z konzumace plzeňského piva,“ říká Robert Lobovský.

V Plzeňském Prazdroji působí Robert Lobovský od roku 2003. Po roce práce v oddělení lidských zdrojů přešel do exportního oddělení jako manažer rozvoje zahraničního obchodu. Dva roky se staral o východní Evropu a Střední a Blízký východ, v dalších třech letech měl v péči severní Evropu. Od podzimu 2009 byl zodpovědný za mezinárodní marketing značky Pilsner Urquell ve všech evropských zemích, kde nepůsobí pivovary SABMiller.

Robert Lobovský je rozený plzeňák a náležitý patriot. V 10 letech emigroval za rodiči do Austrálie, odkud se po dalších 16 letech se vrátil do ČR. Absolvoval Victoria University of Technology (Diploma of Hospitality Management).

Je ženatý, má čtyřletého syna, hovoří česky a anglicky. Ve volném čase se nejraději věnuje rodině. K jeho zálibám patří také sport (tenis, squash, cyklistika) a fotografování.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje

[SABMiller] 10:03 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Dan

pátek, 25. únor 2011
02:37

Dan

To už je snad každý den nová tisková zpráva.
Je vidět změna taktiky masírování veřejnosti. Místo lží o tradičních postupech, se začíná útočit na city. Dokonce skoro nahlížíme do soukromí pánů manažerů...


napsal(a): Dan [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI