Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pilsner Urquell generálním partnerem Prague Food Festivalu 2011

Co se píše o pivovarech a pivu


Pilsner Urquell generálním partnerem Prague Food Festivalu 2011

[pondělí, 7. únor 2011]

Pilsner Urquell se stal letos už potřetí partnerem Prague Food Festivalu 2011. Tento festival představuje ojedinělou a prestižní gastronomickou událost roku. Jde o přirozené spojení, prémiový ležák Pilsner Urquell dlouhodobě podporuje kvalitní gastronomii, kterou bezesporu už několik let Prague Food Festival představuje.

Značka Pilsner Urquell podporuje partnery a projekty, které kultivují české gastronomické prostředí. Proto jsme také stali partnerem nejprestižnější gastronomické akce v ČR Prague Food Festivalu 2011 a tohoto přirozeného spojenectví, skvělé gastronomie a kvalitního piva si náležitě vážíme,“ říká Karel Kraus, manažer značky Pilsner Urquell.

Prémiový ležák Pilsner Urquell se stal generálním partnerem letošního už pátého ročníku festivalu. Dalším pivem Plzeňského Prazdroje, které můžete na Prague Food Festival ochutnat, je speciál Master, ve všech třech variantách – Master Zlatý, Polotmavý a Tmavý.

"Můj olomoucký děda byl asfaltér, dříč a férový chlap. Hodně pracoval a ve své době i vydělal. Když si objednával "Plzničku", byl to pro něj svátek a trochu i modlidba a poděkování Bohu za dary, která nám dává. Prémiový ležák Pilsner Urquell mám od dětství ve svých vzpomínkách zapsán, že je nejlepší a nejkvalitnější pivo. Dnes to vím z vlastní zkušenosti a jsem rád, že tento významný klenot z rodinného stříbra naší země bude přítomen letošním květnovém festivalu v Královských zahradách Pražského hradu. Tam totiž patří," říká Pavel Maurer, zakladatel Prague Food Festivalu.

Letošní už pátý ročník Prague Food Festival je třídenní oslavou umění nejlepších šéfkuchařů této země, výrobců ušlechtilých nápojů a krásy hlavního města Prahy. V rámci této akce, která proběhne v Královské zahradě a Míčovně Pražského hradu 27. - 29.5. 2011, mohou návštěvníci ochutnat domácí i exotické gastronomické speciality od 30 top restauratérů.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje

[SABMiller] 11:36 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

jiri.kana

úterý, 8. únor 2011
09:54

jiri.kana

Pan Maurer to holt vidí takhle, no... Pro jeho dědu to byla "modlidba a poděkování Bohu za dary, která nám dává.", dnes ví, že je to "nejlepší a nejkvalitnější pivo". Mě Prazdroj chuťově neuráží. Ale já pivu moc nerozumím, takže bych si netroufnul o nějakém říct, že je nejlepší a nejkvalitnější.
Nerozumím ani ekonomice, ale ohledně toho významného klenotu z rodinného stříbra mám takový pitomý pocit, že si ho z jakési klenotnice už před lety vyzobli nějací Japonci, kteří ho prodali dál a my jim pak za to ještě něco zaplatili.


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Rash

úterý, 8. únor 2011
11:21

Rash

to jiri.kana: ona vůbec ta tiskovka je plná chyb, to vypadá, že PP musel propustit v rámci úspor korektora :D


napsal(a): Rash [Odpovědět]

Adsense

28. březen 2024
19:47


posted by: Inzerce

Dan

pondělí, 7. únor 2011
23:41

Dan

Copak? V Táboře žádné ocenění nebylo, tak se musela vymyslet jiná pohádka?
Ale ta o dědovi asfaltérovi je taky pěkná :D


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Sekal

pondělí, 7. únor 2011
20:13

Sekal

Jde asi spíš o marketing. Na tom žracím festivalu jsem zatím nebyl. Mám rád dobré jídlo a málokterá hospoda v Čechách mi může nabídnout něco, co by mi chutnalo. Před Prague Food Festival mne varoval můj švagr, jehož chuťovým buňkám věřím, neboť sám velmi dobře vaří. Dodávám tedy - ano, asi se jedná o přirozené spojení průměrného piva s průměrnou gastronomií, obé vyfutrováno marketingem.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

Rash

pondělí, 7. únor 2011
20:01

Rash

Škoda, že ten klenot rodinného z stříbra naší země vlastní jihoafrická společnost :)


napsal(a): Rash [Odpovědět]

Maxič

pondělí, 7. únor 2011
20:34

Maxič

to Rash:
Známá mi povídala, že se společnost přestěhovala z Afriky do Londýna...
A manažeři z K Brewery Trade, jsou bývalí manažeři z PU...


napsal(a): Maxič [Odpovědět]

Krišot

úterý, 8. únor 2011
04:38

Krišot

to Maxič: Že jsou v K Brewery group i bývalí manažeři z PU je vcelku známá věc.


napsal(a): Krišot [Odpovědět]

Hops

pondělí, 7. únor 2011
15:18

Co je to za PR kecy od pana Mauera? Jestli rozumí jídlu, tak jako pivu...


napsal(a): Hops [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI