Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovar Radegast přivítal v roce 2010 přes 9 tis. návštěvníků

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovar Radegast přivítal v roce 2010 přes 9 tis. návštěvníků

[čtvrtek, 13. leden 2011]

Pivovar Radegast patří tradičně k atraktivním turistickým cílům Moravskoslezského kraje. V roce 2010 se s vařením správně hořkého piva přišlo do Nošovic seznámit 9.088 návštěvníků. Většina z nich dorazila z České republiky, nejpočetnější zahraniční skupinou byli Poláci, kteří se na celkovém počtu návštěvníků podíleli 5 %. Významnou novinkou pro pivovar i celý region bylo v září roku 2010 otevření zbrusu nového Návštěvnického centra.

Pivovar Radegast je jedním z mála evropských pivovarů, který umožňuje zájemcům nahlédnout do reálného procesu vaření piva. Během exkurze mají návštěvníci příležitost se doslova podívat sládkům přes rameno,“ představuje výjimečnost prohlídky pivovaru Radegast jeho manažer Ivo Kaňák.

Velkou událostí pro pivovar i jeho návštěvníky bylo v loňském roce otevření nového Návštěvnického centra. To nabízí výrazně lepší komfort a zároveň návštěvníky ještě více přiblíží k pivu Radegast. Na prohlídce samotného pivovaru a degustaci v síni nad pivovarem s výhledem na panorama Beskyd se nic nezměnilo.

Jsme rádi, že nové Návštěvnické centrum zvýšilo v posledních měsících zájem o prohlídku našeho pivovaru. V roce 2011 očekáváme, že návštěvnost dále poroste i díky novému speciálu Radegast Extra Hořký, který jsme 3. ledna uvedli na trh,“ dodal Ivo Kaňák.

Pro pivovar je důležitá skutečnost, že nové Návštěvnické centrum je místem, kam lidé přicházejí nasát atmosféru piva pro pravé chlapy a nakoupit předměty z široké kolekce Radegast či samotné pivo. Prohlídku pivovaru s degustací přitom nemusí absolvovat.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI