Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Protivínský pivovar uzavřel s táborským Music Clubem Kotnov rekordní kontrakt pro český ležák Lobkowicz Premium

Co se píše o pivovarech a pivu


Protivínský pivovar uzavřel s táborským Music Clubem Kotnov rekordní kontrakt pro český ležák Lobkowicz Premium

[úterý, 7. prosinec 2010]

Příznivci prémiové zábavy již jistě mají ve svém kalendáři červeně zaškrtnuté datum 15. ledna 2011. V tento den bude totiž v jihočeském Táboře slavnostně otevřen Music Club Kotnov - nový klub v rafinovaném gothic stylu a exkluzivním designu vytvořeném módním návrhářem Josefem Klírem. Stane se novou Mekkou jedinečné zábavy na jihu Čech. Vzhledem k tomuto faktu představuje také atraktivní destinaci pro potenciální partnery. Jedním z nich se dnes stal i český ležák Lobkowicz Premium. V kontraktu se protivínský pivovar, který ležák Lobkowicz vyrábí, zavázal v následujících letech investovat do kotnovského klubu rekordní částku 5 miliónů Kč.

Protivínský pivovar, kde se prémiový ležák Lobkowicz vaří, se sice neřadí mezi největší u nás, nicméně svou velikost mnohonásobně předčí kvalitou vyráběných produktů. Díky tomu patří v současné době mezi expandující pivovary. „Součástí naší aktuální strategie je i proniknutí do unikátních a prémiových podniků. To v poslední době přestává být pouze doménou velkých pivovarů,“ říká Daniel Budějcký, obchodní ředitel pivovaru. „Naopak je zde místo i pro menší podniky, které jsou často schopny nabídnout pestřejší nabídku piv i lepší podmínky spolupráce,“ dodává. To je jeden z důvodů, proč si vedení Music Clubu Kotnov vybralo právě ležák Lobkowicz Premium.

Exkluzivní kontrakt mezi oběma partnery byl slavnostně podepsán 7. prosince 2010 v prostorách protivínského pivovaru. Kromě zástupců obou stran se ho zúčastnil

i kmotr kontraktu a designový guru kotnovského klubu, módní návrhář Josef Klír. Vše bylo stvrzeno doslova symbolicky - pivním mokem.

Foto

Pro zástupce pivovaru představuje spojení piva Lobkowicz s Music Clubem Kotnov velkou výzvu. „Podílíme se na investicích do vybavení klubu, které je oproti podobným podnikům velice nadstandardní. Vzhledem k tomu, že projekt probíhá pod taktovkou zkušeného designéra Josefa Klíra, snažíme se vše maximálně přizpůsobit jeho vizi a vkusu,“ říká Daniel Budějcký. „Toto místo tedy bude pomyslnou výstavní síní našeho pivovaru.“ uzavírá.

Zajímavé překvapení si zástupci pivovaru připravili také na Inception párty, která 15. ledna 2011 slavnostně zahájí provoz klubu. Pouze při této výjimečné příležitosti mohou návštěvníci Kotnova ochutnat pivní speciál s mystickým názvem Kotnovský anděl, uvařený exkluzivně pro tento klub.

Další informace naleznete na www.lobkowicz-premium.cz a www.kotnovclub.cz.

Foto

Protivínský pivovar býval největším pivovarem v prácheňském regionu. Přesný rok jeho založení není písemně doložen, jisté ale je, že již v 16. století se v něm pivo vařilo. V roce 1711 přešel do vlastnictví šlechtického rodu Schwarzenbergů, v němž setrval déle než dvě stovky let. Dnes je pivovar majetkem ryze české pivovarské společnosti K Brewery.

Music Club Kotnov je nový klubem v rafinovaném gothic stylu a exkluzivním designu vytvořeném módním návrhářem Josefem Klírem. Milovníkům prémiové zábavy nabídne tajemnou atmosféru středověkého hradu i mystická setkání s anděly. Provoz klubu odstartuje 15. ledna 2011 neopakovatelná Inception párty. Ta zahájí nekonečnou éru víkendové zábavy plné jedinečných párty a show pod taktovkou předních českých DJ´s. Návštěvníky vždy znovu překvapí ten nejlepší program plný celebrit, miss i andělsky krásných tanečnic…

Josef Klír se narodil 12. 5. 1972 ve Varnsdorfu. Je absolventem střední průmyslové školy textilní v Liberci, obor oděvnictví. Oblékal finalistky soutěží krásy Miss České republiky a Miss Universe Slovenské republiky. Spolupracoval s Ilonou Csákovou, Lucií Bílou, Leonou Machálkou, Sisou Sklovskou, skupinou Black Milk, Kapelou Support Lesbiens a mnoha dalšími. Dlouhodobě a intenzívně spolupracuje s Terezou Černochovou. Od roku 1999 má ateliér v Praze na Malé straně. Stojí za značkou Josef Klír definitely in! a označením džínové módy a doplňků JKJ. Dvakrát získal titul Návrhář roku v soutěži Svatební šaty. V roce 2006 debutoval na týdnu módy v New Yorku. Ve spolupráci se společností Starorolský porcelán navrhl svou řadu porcelánu, pro hodinářskou firmu PRIM pak navrhl tři modely exkluzivních dámských a pánských hodinek. V letošním roce přišel se svou kolekcí dioptrických obrub a slunečních brýlí a ve středověkém hradě Kotnov v Táboře se podílí se na designu nového Music Clubu.

Jako svou vlajkovou loď a se sloganem „Šlechtic mezi pivy“ představila loni v říjnu společnost K Brewery prémiový ležák Lobkowicz Premium, který se vaří v protivínském pivovaru dle tradičních výrobních postupů a z ryze českých surovin – sladu, vody a chmele – bez použití extraktů či cizích příměsí.

Zdroj: Tisková zpráva K Brewery


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Narmer

středa, 8. prosinec 2010
12:39

Narmer

"Příznivci prémiové zábavy...", "prémiový ležák Lobkowicz...", "do unikátních a prémiových podniků. ...", "Milovníkům prémiové zábavy..", "prémiový ležák Lobkowicz Premium..."
Když dneska vidím někde slovo "prémiový", dostávám z toho kopřivku, náležitě prémiovou; a to pomalu i v případě prémií ...


ICQ: 149095450

napsal(a): Narmer [Odpovědět]

Dan

středa, 8. prosinec 2010
13:57

Dan

to Narmer:
Ty tiskové zprávy se už začínají podobat jedna druhé, bez ohledu na to, kdo je vydal. I když možná existuje tajná dohoda o používání superlativ. Tento pivovar používá nejvíc slovo "prémiový" a třeba jiný, nejmenovaný, ten má zase všechno "tradiční"...


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Adsense

20. duben 2024
13:40


posted by: Inzerce

kozousch

sobota, 11. prosinec 2010
13:11

kozousch

to Narmer a Dan: Vzpomeňte si, jaký byl poprask, když jeden výrobce nealkoholického piva šířil pomluvu, že jeho nealko pivo je nejlepší (nebo nejoblíbenější?) a pak se prokázalo, že lže. Proto se marketingové zprávy a reklamy plní vznosnými, ale nic neříkajícími, neprokazatelnými nebo alespoň "okecatelnými žvásty". Prémiové pivo si můžete koupit z prémií a za tradiční lze prohlásit cokoli, co se vyrábí stejně už druhý rok.


napsal(a): kozousch [Odpovědět]

DanD

středa, 8. prosinec 2010
11:21

DanD

Dle návrhu pana návrháře se v tom klubu bude ke každému pivu standardně podávat ohříváček. Růžovoučký.


napsal(a): DanD [Odpovědět]

kozousch

středa, 8. prosinec 2010
08:48

kozousch

Žádné fotky interiéru ani program klubu jsem nenašel - pravděpodobně to má být překvapení odhalené až při otevření - takže nelze předem říct, že to bude vyloženě gay club nebo základna mimozemšťanů či pederastů. Třeba to bude standardní rádobyhogofogo vykašpařená diskotéka. Já znám dost heterosexuálů, kteří chodí na diskotéky lovit lidské samičky a pivo lijí do hlav taky dost statečně - ne třeba přímo v pátek na diskotéce, ale v jiné dny v nóbl restauraci, kde se šampóni scházejí. Klidně to může na ně zafungovat tak, že když jim na diskotéce budou nad hlavami rotovat reklamy Lobkowicz a nějakým pivem vizoury proloží, tak nebudou mít problém Lobkowicz pít i v hospodě - samozřejmě pokud jim bude připadat alespoň standardně pitelný.

Takže kdo zná Lobkowicz, může hodnotit jeho (ne)kvalitu. Můžeme odsoudit marketing jako celek. Ale předem odsoudit tento marketingový model a tuto jeho aplikaci bych se rozhodně neodvážil. Mě se zdá nadějný a to, že cílí na jiné zákazníky než pivní fajnšmekry nebo pravidelné návštěvníky zaflusaných čtyřek bez ubrusu, je podle mě v pořádku. Trh je segmentovaný a na každý segment platí jiné lži, finty a zákeřnosti.

Mě osobně se zdá například marketingový model tvořený spojením pivní náhražky a kvičení na tribuně Gambrihnus Extraliga ještě nechutnější než to, že nějaká značka piva cíli na nagelované zákazníky. Nebo - já třeba nejsem lovec Pampalini, takže mi lovecké trofeje taky nic neříkají, ale klidně budu chodit na pivo do lovecky vykašpařené hospody, pokud tam budou mít dobré pivo. Tož tak ...


napsal(a): kozousch [Odpovědět]

val

středa, 8. prosinec 2010
07:50

val

Kdyby to nebylo k smíchu, tak je to k pláči.


napsal(a): val [Odpovědět]

Sekal

úterý, 7. prosinec 2010
23:11

Sekal

Počítám, že obchodní ředitel pivovaru se za celou dobu neotočil k módnímu návrháři zády.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

Masakr

úterý, 7. prosinec 2010
23:07

Nastrkat do smažek 5 mega,když ani to pivo nepijou?To bude asi velká výtoč a pivo jako křen,věřím,že toto manažeři pivovaru vyhodnotili jako super investici a ten člověk na obrázku si ho maximálně dává na vlasy.


napsal(a): Masakr (rambleon(a)centrum.cu) [Odpovědět]

Allegro.g.

úterý, 7. prosinec 2010
22:22

Allegro.g.

Tak tady nám simvás uvařte pivko, ale musí bejt jak od Gucciho. Pozor, tamhle leze pavouk ... Ten vám nic neudělá ... Hajzle, kam mě to táhneš ...


napsal(a): Allegro.g. [Odpovědět]

Chody

úterý, 7. prosinec 2010
19:50

Chody

Z těch fotek jsem se až lek´, co je to v KB za "buznu" a on to módní návrhář. To tedy pak ano, to sedí... Kdepak má asi pan Klír na první fotce ruku :-?


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

Dwarf

úterý, 7. prosinec 2010
20:51

Dwarf

to Chody: nepátrej a chlastej :-)


ICQ: 131508397

napsal(a): Dwarf [Odpovědět]

Miroslav Dusil

úterý, 7. prosinec 2010
20:59

to Chody: Čeho ty si nevšimneš :-) Ale je to trefné :-) Jinak protivínská varna je nádherná, byl jsem tam na exkurzi asi před 3 lety a je jedna z nejhezčích, co jsem v Čechách viděl.


napsal(a): Miroslav Dusil [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI