Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Vyškovský pivovar chtějí údajně najmout zemědělci

Co se píše o pivovarech a pivu


Vyškovský pivovar chtějí údajně najmout zemědělci

[pátek, 3. prosinec 2010]

Dlouhou dobu všichni čekali, až jediný majitel vyškovského pivovaru, kterým je Ministerstvo zemědělství vyhlásí podmínky výběrového řízení. Ty ale údajně všechny zájemce odradily. Až na jednoho.

Podle mých informací, které jsou z důvěryhodného zdroje má o nájem zájem zatím jediná firma, kterou je Czech Beverage Comany,“ zjistil lídr vyškovských Věcí veřejných Jiří Krutílek.

Ten však poukazuje na to, že dříve si mohl pivovar pronajmout i ten, kdo v něm nechtěl vařit pivo. Podle něj je to případ i této společnosti. „V minulém výběrovém řízení se přihlásila firma Agra, která chtěla vyrábět hnojiva. Ta zkrachovala. Podivné je, že jednatelé Agry a Czech Beverage Company jsou totožní, což lze ověřit v obchodním rejstříku,“ nechápe Krutílek.

Kolik zájemců se zatím přihlásilo do výběrového řízení ale ministerstvo prozradit nechce. „Ministerstvo nebude informovat o obchodních jménech a konkrétních nabídkách jednotlivých zájemců, neboť tyto informace by mohly zpochybnit výběrové řízení,“ uvedla mluvčí ministerstva Tereza Dvořáčková.

Zdroj: Vyškovský deník.cz | Autorka: Petra Daňková


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Tchoř

pátek, 3. prosinec 2010
22:28

Mgr. Kopenec a jeho Agra Střelské Hoštice. Hahahah!!! Co ten má proboha společného s pivovarnictvím, když dělá hnojiva z kravských kopyt a míchá močovinu s hořkou solí, kterou pak nabízí zemědělcům jako to nejlepší hnojivo a názvem Campofort?


napsal(a): Tchoř [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI