Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Marková, Kindl: K situaci Pivovaru Náchod

Co se píše o pivovarech a pivu


Marková, Kindl: K situaci Pivovaru Náchod

[pátek, 26. listopad 2010]

Vyjádření Soni Markové, členky náchodského zastupitelstva a poslankyně Parlamentu ČR, a náchodského zastupitele Josefa Kindla, k situaci pivovaru Náchod.

Klub zastupitelů za KSČM v minulém volebním období vždy vystupoval a hlasoval proti prodeji Pivovaru, který byl ve vlastnictví města Náchoda. Ve svých vystoupeních na jednání zastupitelstva i ve sdělovacích prostředcích poukazoval na nesprávnost rozhodnutí městské rady a Zastupitelstva města Náchoda v této věci. Svůj postoj nikdy neměnil. Klub KSČM dlouhodobě zastává názor, že se majetek města nemá rozprodávat, pokud je ziskový a přináší potřebné příjmy. Pivovar totiž nebyl ve skutečnosti nikdy prodělečný a dodnes je ve své činnosti úspěšný.

Před komunálními volbami v roce 2010 představitelé města, kromě KSČM, zřejmě v honbě za získáním finančních prostředků za každou cenu, mnohdy souhlasili i s pro město nevýhodným odprodejem majetku.

Zdroj: KSČM.cz | Autorka: Soňa Marková, zastupitelka města Náchoda a poslankyně PČR | Josef Kindl, zastupitel města Náchoda | Tiskový úsek ÚV KSČM


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Masakr

pátek, 26. listopad 2010
17:56

To jsou naši politici,namastit si kapsy a po nás potopa,daňový poplatník to za ně velkoryse zaplatí.


napsal(a): Masakr (rambleon(a)centrum.cz) [Odpovědět]

Lecba.neklidem

neděle, 28. listopad 2010
09:07

to Masakr:viděl bych to jinak...až do roku 2008 klesal dlouhodobě prodej...v roce 2009 pod novým vlastníkem se tento trend zastavil a v letošním roce se blíží hospodářský výsledek 103 % kdy velcí jsou v propadu o více než 10 % ...kde se stala chyba...asi nový majitel není kozel zahradníkem a pár lidí to nemže stále zkousnout...kdy tohle skončí?


napsal(a): Lecba.neklidem (martinkalina(a)seznam.cz) [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI