Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Radegast uvádí novou kampaň s pravými záchranáři

Co se píše o pivovarech a pivu


Radegast uvádí novou kampaň s pravými záchranáři

[pondělí, 22. listopad 2010]

Drsná příroda a odvážní chlapi, kteří se nebojí překonat jakoukoliv překážku. Taková je nová kampaň, kterou uvádí do českých komerčních televizí značka Radegast. Autorem spotu je režisér Jaromír Malý, který do hlavních rolí neobsadil herce, ale pravé záchranáře.

Radegast je pravé pivo pro pravé chlapy. Je úzce spjat s nádhernou, ale drsnou přírodou Beskyd. Proto byli jako hlavní motiv reklamy zvoleni záchranáři. Na jejich práci je ilustrováno překonávání různých překážek či výzev, které nám život přináší. S každou překonanou překážkou jsme ještě silnější,“ přiblížil hlavní myšlenku nové kampaně manažer značky Radegast Pavel Kmínek.

Zdroj: Marketingové noviny | Reklama


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Kari

pondělí, 22. listopad 2010
08:29

Kari

Původní reklama Radegastu, kde chlápek místo lanovkou vyleze na kopec les neles, řeka neřeka a kráva nekráva, se mi moc líbila. Nový spot se záchranáři, kde byl myslím (zřejmě z úsporných důvodů) použit stejný komentář a slogan, mi přijde opravdu mimo. Mám závěrečným slovům rozumět tak, že "díky bohu je život hořký" a neopatrní lidé mají na horách nehody a díky nim záchranáři práci? A život nás sice nutí "překonávat překážky", ale když se nám to nepovede, vytáhnou nás z bryndy záchranáři? Mám dojem, že obraz a slovo se v celé reklamě dost míjejí. Navíc, když jsem reklamu viděl poprvé, opravdu jsem čekal nějaký dovětek, že se Radegast stal sponzorem Horské služby nebo něco podobného, ale nakonec tam o Horské službě není ani slovíčko. Takto mi to přijde jako celkem sprosté využití práce členů Horské služby, které rozhodně nemůže být vyváženo možností zahrát si v reklamě ani případným honorářem za ni.


napsal(a): Kari [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI