Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Letošní rok slaví

Co se píše o pivovarech a pivu


Letošní rok slaví

[sobota, 12. květen 2007]

Pivovarský dvůr Zvíkov 13-ti leté výročí od svého založení! Při této příležitosti jsme oživili starodávnou recepturu svrchně kvašeného piva, které jsme pojmenovali„Zvíkovský Rarášek„

Rarášek se dle pověsti zjevoval na starobylém hradě Zvíkov již za panování rodu Švamberků, kdy Mistr Vlach, jež řídil rozsáhlou přestavbu hradu, zmiňoval o tajemných silách a rejdech působících na hradě.

„Zvíkovský Rarášek„ je pivo světlé, jedenáctistupňové s lehkým specifickým aroma. V chuti se snoubí tóny ječného sladu a jemného žateckého chmele, s tóny zázvoru a speciální kvasničné kultury, vyznívající v jeden lahodný a řízný akord.

Svrchně kvašený „ Zvíkovský Rarášek „ se stáčí na pípě od 1.6.2007 a také se plní do patentních lahví 0,75l. Lahve jsou opatřeny ručně navrženou etiketou od známého výtvarníka J.P.

Po značce „ Zlatá labuť „ tak přichází výrazný protipól - „ Zvíkovský Rarášek „, aby obohatil a rozšířil nabídku našich piv, poskytl hostům další zážitek z pití originální značky a zároveň důstojně oslavil. (Pivní galerie)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI