Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovarníci: Koalici můžeme mít i v politice

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovarníci: Koalici můžeme mít i v politice

[sobota, 28. srpen 2010]

Kandidátky do jihlavských komunálních voleb slibují i některé zajímavé souboje.

Třeba jeden pivovarský.

Sládek Jaromír Kalina bude „kopat“ za lidovce, obchodní ředitel jihlavského pivovaru Miloš Vostrý zase za TOP 09. „Koalici se sládkem Kalinou bych si dovedl představit i na radnici,“ usmál se Vostrý. „Že bychom se ale sázeli o sudy piva, kdo z nás ve volbách dostane víc hlasů, to tedy ne,“ dodal. Zatímco on kandiduje za TOP 09, Jaromír Kalina je na kandidátce KDU-ČSL.

Jsem Křesťan, osud KDU-ČSL po neúspěšných volbách do Poslanecké sněmovny mi není lhostejný. Nerad bych, aby tato strana zcela odešla z politické scény, ať už celostátní nebo komunální. Proto jsem se rozhodl podpořit KDU-ČSL a být v Jihlavě na kandidátce,“ vysvětlil Kalina.

Miloš Vostrý je na kandidátce TOP 09 přece jen výš. Já jsem u křesťanských demokratů spíš jen křoví,“ poznamenal sládek.

Oba muži by měli na půdě města například co říci k Radniční restauraci. To je objekt, který je nyní prázdný a zřejmě ho čeká nucená rekonstrukce. „Neřešitelná záležitost,“ pokrčil rameny Miloš Vostrý. „Nevím, jestli tam ještě někdy vůbec bude restaurace,“ dodal obchodní šéf pivovaru. Náklady na opravy a provoz jsou vysoké.

Zdroj: Zprávy iDnes.cz | Kráceno


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI