Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Herold vyváží pivo do osmi zemí

Co se píše o pivovarech a pivu


Herold vyváží pivo do osmi zemí

[středa, 23. červen 2010]

Pivo ze zámeckého pivovaru Herold v Březnici kupují zákazníci ve Velké Británii, Rusku, USA, Finsku, Švédsku, na Slovensku, ve Španělsku a v Irsku. Pivovar vyváží přes polovinu svého výstavu.

"Prosadit se v zahraničí je těžké", říká obchodní ředitel pivovaru Tomáš Kopřiva, "zákazníci požadují prvotřídní kvalitu piva a často dlouze licitují o ceně. Pro každou zemi je třeba připravit specielní etikety, je nutné respektovat zákonné označení piva pro jednotlivé trhy a dodat potřebné atesty a rozbory piva. Pivovaru Herold pomáhá řada ocenění piva v anonymních degustačních soutěžích a také titulu Pivovar roku 2009."

Nejvýznamnější zahraniční trhy jsou Velká Británie, tam se vyváží světlý dvanáctistupňový ležák Herold v lahvích a Rusko, pro které vaří v Heroldu světlé pšeničné pivo i tmavé pšeničné pivo plněné do specielních plastových sudů na jedno použití.

Obchodní ředitel Tomáš Kopřiva připravuje dodávku prvního kontejneru pro Vietnam se světlým ležákem Herold a pšeničným pivem. Rozbíhají se jednání o dodávkách do Číny, pivovar zaslal vzorky obchodníkům v Norsku a Dánsku. Všude na světě jsou zákazníci, kteří ocení pivo vyrobené tradičním způsobem s plnou chutí, navíc má české pivo v zahraničí stále dobré jméno.

Zdroj: Pivovar Herold.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI