Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Svět zábavy Starobrno se v červnu prolne s historií

Co se píše o pivovarech a pivu


Svět zábavy Starobrno se v červnu prolne s historií

[úterý, 22. červen 2010]

Nový projekt koncertů a zábavních vystoupení připravila značka Starobrno se svými stálými hudebními a hereckými partnery. Na sklonku června se představí oblíbená hudební skupina Čechomor se svými hosty – hercem Bolkem Polívkou a hudební skupinou AG Flek. Po tři večery budou bavit hosty nejprve v Brně, poté v Mikulově a na závěr v Holešově.

Navazujeme na dlouhodobé partnerství jak s Čechomorem, tak i Bolkem Polívkou, kteří jsou pravidelnými hosty akcí podporovaných značkou Starobrno. V rámci této spolupráce startujeme nový projekt, a to spojení hudby a zábavy se zajímavými historickými místy,“ říká Martin Kašpar, Group Brand Manažer společnosti Heineken.

Proto se koncerty uskuteční v Brně na hradě Špilberk 22. dubna, v Mikulově o den později v historickém jádru města a série se uzavře 24. června v Holešově v romantickém prostředí zámeckého parku. Brněnský koncert na Špilberku podle Martina Kašpara zároveň zahájí brněnské Letní kulturní dny. „Návštěvníci se také na všech třech koncertech mohou těšit nejen na herecké etudy Bolka Polívky. Ten si totiž také připravil několik hudebních čísel, zahraje například na fujaru a dojde i na společné vystoupení s kapelou Čechomor,“ prozrazuje a láká Martin Kašpar. Skupina AG Flek je častým hostem a spoluhráčem skupiny Čechomor, v nedávné době měly obě kapely několik společných vystoupení.

Značka Starobrno jako hlavní organizátor celého projektu také zajistí pitný servis pro návštěvníky koncertů. Točit se bude Starobrno Medium, dále limonáda Zulu a také novinka letošního roku, nealkoholické pivo Fríí.

Pořadatelé počítají, že v Brně přilákají zhruba tisícovku diváků, v Mikulově o den později zhruba 1500 návštěvníků a v Holešově by se očekávaná návštěvnost měla pohybovat kolem minimálně tří tisíc lidí. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro a na obvyklých předprodejních místech. Všechny koncerty začínají v 19:00 hodin.

Zdroj: Listy jižní Moravy

[Heineken] 12:08 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI