Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Na trhu budou nové etikety

Co se píše o pivovarech a pivu


Na trhu budou nové etikety

[čtvrtek, 12. červen 2003]

Strakonice hnědá, modrá, zelená, zlatá, stříbrná - to jsou barvy nových etiket, které se v nejbližších dnech začnou objevovat na lahvích tmavého i světlého strakonického piva. Například modrá bude pro nealkoholické pivo a zelená pro desítku. Tradiční obrázek dudáka zůstane pouze na zlaté etiketě pro dvanáctistupňové pivo, ostatní mají ve svém záhlaví městský znak. V dolní části etiket je na každé pivovarské "Dej Bůh štěstí". Série vkusně pojatých etiket pro šest strakonických piv na první pohled potvrzuje, že jde o piva z jedného pivovaru.

Na zadních štítcích spotřebitel najde další nezbytné údaje - název pivovaru, adresu, složení piva, obsah alkoholu a obsah v lahvi. Samozřejmě, že nechybí údaj o minimální trvanlivosti a upozornění na správné skladování.

Nové etikety jsou výtvarně vkusně řešeny a zcela určitě ihned padnou spotřebitelům do očí. Oživit trh, je také hlavním záměrem managementu pivovaru.

"To ovšem neznamená, že s odchodem původních etiket do regálů archivu se nějak změní kvalita Nektaru. Ta samozřejmě nadále zůstává, neboť na tradiční a osvědčenou výrobu piva na Podskalí vždy dbáme," dodává podnikový ředitel Bořivoj Pech. (Listy Strakonicka)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI