Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

První kapely na Den s Primátorem potvrzeny

Co se píše o pivovarech a pivu


První kapely na Den s Primátorem potvrzeny

[pondělí, 29. březen 2010]

Již po několikáté proběhnou v areálu pivovaru PRIMÁTOR v Náchodě pivní slavnosti. Termín je stanoven na sobotu 22. května. Vše vypukne v 10.00 hodin a rozhodně je se na co těšit.

Jedna z největších akcí na Náchodsku vyžaduje dlouhodobou přípravu, pečlivé plánování a hlavně nadšení organizačního týmu. „Stejně jako v loňském roce se celá akce pořádá ve vlastní režii pivovaru s nemalou pomocí firmy MODEROVANI.cz, která se na Dnu s Primátorem podílí již od samého začátku. V současné době finišujeme s programem a začínáme se samotným organizováním akce a personálním zajištěním.“ řekla manažerka projektu Veronika Jansová.

Program v letošním roce bude jak jinak než nabitý. Mezi prvními oslovenými a v tuto chvíli už také potvrzenými interprety je skupina Heebie Jeebies, která v loňském roce měla největší ohlas. Jejich Podkrkonošský folklórně ska-punk´n´rollový cirkus si své fanoušky našel i mezi návštěvníky slavností. Jednoznačný impuls pro organizátory, proč ji zařadit do nabitého programu i letos. Dalším potvrzeným interpretem je skupina Skapolo, stylově velmi blízká první zmiňované kapele. V letošním roce poprvé v Náchodském pivovaru. Aby si přišli na své i zastánci jiných hudebních stylů, zajistili organizátoři i další kapely. Třeba skupina Tři sestry revival banda, jejichž vystoupení jsou nejen polaskáním uší fanánkovskými superšlágry, ale i kabaretem a směsicí kreativních pohybových variací a neotřelých mixů třísestrovské muziky.

Těšit se můžete na kapelu Yo Yo Band v čele s Richardem Tesaříkem. Určitě zazní jejich hity Jedem do Afriky, To mě láká nebo Rybitví. Do Náchoda zavítá také Jaroslav Uhlíř, výrazná osobnost české hudební scény, skladatel populární a filmové hudby. Jistě uslyšíme písničky ze známých pohádek i filmů jako jsou Tři veteráni, Ať žijí duchové, Princové jsou na draka…

Jako jeden z dalších interpretů potvrdil svou účast také Xindl X. Pražský rapper s kytarou, který se pokouší nalézt nový přístup k českému písničkářství. Typy na hlavního interpreta jsou zatím v přísném utajení. Každopádně již nastíněný program stojí za účast.

Zdroj: Tisková zpráva Primátoru Náchod


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Tomáš Kroupa

pondělí, 29. březen 2010
14:52

Tomáš Kroupa

Škoda jen, že je na slavnostech zákaz točení piva do skla (alespoň loni byl). Pít takovéhle pivo z ropných kelímků je o ničem... O speciálech ani nemluvě. :(


moreli

pondělí, 29. březen 2010
15:12

moreli

to Tomáš Kroupa: Tak jsem si dnes říkal, že tam pojedu, chtěl jsem ochutnat stout přímo u zdroje, ale pít ho z kelímku, to si teda odpustím :-(.


napsal(a): moreli [Odpovědět]

Adsense

20. duben 2024
07:27


posted by: Inzerce

Tomáš Kroupa

pondělí, 29. březen 2010
15:22

Tomáš Kroupa

to moreli: Podařilo se mi pivo pít převážně ze skla, ze začátku to bylo bez problémů nebo jsem měl jen kliku na stánek, o to víc mě překvapilo, když jsem musel o natočení do skla později doslova potupně žebrat. Že prý to mají zakázané. Zřejmě z bezpečnostních důvodů. Klidně bych jim podepsal plnou odpovědnost za svůj půllitřík a své činy s ním. :-) Už mě tenhle zákaz potkal tuším kdysi na Bernardu...



PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI