Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Výroba piva Topvar pokračuje

Co se píše o pivovarech a pivu


Výroba piva Topvar pokračuje

[pondělí, 21. prosinec 2009]

Pivo Topvar patrí medzi tradičné pivá plzenského typu. Jeho príjemne harmonická plná chuť, bohatá trvanlivá pena, ľahká stráviteľnosť a osviežujúce účinky ho zaraďujú medzi obľúbené pivá na slovenskom pivnom trhu.

Ján Píry, obchodný sládok Pivovarov Topvar, prirovnáva pivo Topvar k najlepším svetovým pivným značkám: "Topvar je pre svoje kvalitatívne charakteristiky považovaný za slovenský ekvivalent značky Pilsner Urquell."

Foto

Pivovary Topvar informovali nedávno o zámere ukončiť výrobu piva v topoľčianskom závode ku koncu februára budúceho roka. Tento krok nebol pre spoločnosť vôbec jednoduchý a predchádzalo mu množstvo aktivít na riešenie náročnej situácie na slovenskom trhu s pivom.

Ján Píry, ktorý v pivovarníctve pracuje už dlhý čas, vidí ukončenie výroby piva v Topoľčanoch v širších súvislostiach. Niekoľkoročný, po sebe nasledujúci pokles slovenského pivného trhu podľa neho zákonite viedol k tomuto kroku. Samozrejme, ako obyvateľovi Topoľčian je mu ľúto, že k takejto zmene dôjde.

Ako však dodáva: "Dôležité je, že zatvorením pivovaru nezanikne aj značka piva Topvar a že v nezmenenej kvalite a chuti bude stále dostupná na slovenskom pivnom trhu pre svojich priaznivcov."

Spoločnosť Pivovary Topvar sa dlhodobo venuje podpore rôznych športových a spoločenských aktivít a aj naďalej bude so značkou Topvar pokračovať v podpore komunít v topoľčianskom regióne.

Medzi najvýznamnejšie patrí sponzoring futbalového a hokejového klubu v Topoľčanoch, ktoré každoročne podporuje sumou takmer 50 tisíc EUR, čo je v prepočte 1,5 milióna SKK. Spoločnosť má tiež v úmysle pokračovať vo veľmi dobrej spolupráci s mestom Topoľčany, pri podpore rôznych lokálnych podujatí realizovaných v meste.

Zdroj: Aktuálne Centrum.sk | Placený PR článek


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

jiri.kana

pondělí, 21. prosinec 2009
21:52

jiri.kana

Pár poznámek:
ľahká stráviteľnosť - o co stravitelněJší je pivo, o to hůř jsou stravitelné ty výše téměř geniálně demonstrované archetypy keců kolem něj.

ukončenie výroby piva v Topoľčanoch v širších súvislostiach - cha chá! Jen počkejte, Plzeňáci, až taky budete muset chápat tzv. širší souvislosti, díky kterým ještě rádi ukončíte výrobu a převedete ji do Polska. Neboť Dôležité je, že zatvorením pivovaru nezanikne aj značka piva...

Přátelé, pochutnal si někdy někdo z vás na ZNAČCE???


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Pavel R.

pondělí, 21. prosinec 2009
22:20

Pavel R.

to jiri.kana: Já se značky jen držím abych neupadl cestou z hospody :D


napsal(a): Pavel R. [Odpovědět]

Narmer

úterý, 22. prosinec 2009
12:43

Narmer

to jiri.kana: jo jo, značky, ty já miluju ... když nějakou pěknou vidím, třeba zákaz vjezdu cyklistům, vždycky se zastavím a aspoň kousek ukousnu ... až někdy podél cesty uvidíte ohryzanou značku, tak vězte, že jsem tudy jistě šel ...


ICQ: 149095450

napsal(a): Narmer [Odpovědět]

Adsense

19. duben 2024
13:28


posted by: Inzerce

karl2

pondělí, 21. prosinec 2009
20:30

smrt korporátním mrdkám (dámy prominou)


napsal(a): karl2 [Odpovědět]

karl2

pondělí, 21. prosinec 2009
20:30

smrt korporátním mrdkám (dámy prominou)to karl2: BTW Topvar jsem nikakda neochutnal, tedy neposoudim, je-li ho skoda


napsal(a): karl2 [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI