Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Dárkové balení prémiového ležáku Stella Artois tentokrát ve vánočním designu!

Co se píše o pivovarech a pivu


Dárkové balení prémiového ležáku Stella Artois tentokrát ve vánočním designu!

[úterý, 10. listopad 2009]

Pivovary Staropramen navazují na několikaletou tradici a opět uvádí na trh limitovanou vánoční edici prémiového ležáku Stella Artois. Kromě prémiového piva obsahuje i unikátní sklenici Stella Artois na stopce. Pro ležák Stella Artois jsou Vánoce časem velmi příznačným. První ležák tohoto jména byl totiž uvařen právě o Vánocích.

Letošní limitované dárkové obsahuje čtyři 0,5l lahve prémiového ležáku Stella Artois a unikátní 0,33l sklenici Stella Artois na stopce. „Při rozhodování o obsahu tohoto balení jsme vycházeli z našich průzkumů, podle kterých je sklenice Stella Artois mezi spotřebiteli velmi oblíbená, a to zejména díky atypickému a elegantnímu designu“, říká Martin Jahoda, brand manažer pro prémiové značky společnosti Pivovary Staropramen.

Vzhled celého balení již na první pohled evokuje období, pro které je určeno. Stává se tak ideálním dárkem pro blížící se vánoční svátky. Spojení mezi značkou Stella Artois a vánočním obdobím má svůj historický původ. První sklenice prémiového ležáku Stella Artois byla uvařena právě o Vánocích, a to v belgickém Leuvenu. Zářivě zlatá Stella Artois dostala jméno podle své barvy, která ji na první pohled odlišovala od všech tehdy běžných tmavých piv. „Stella“ totiž znamená v latině hvězda.

Dárkové balení prémiového ležáku Stella Artois navazuje na tzv. Gurmánskou kolekci, která slavila úspěch v loňském roce. Tato kolekce obsahovala kromě ležáku Stella Artois například také osvěžující Hoegaarden White s vůní po pomerančích a koriandru nebo tmavé klášterní pivo Leffe Bruin s karamelovou příchutí.

Vánoční dárkové balení Stella Artois bude v prodeji od začátku prosince v řetězcích Ahold, Tesco, Interspar, Globus, Billa, Makro, Kaufland a Lidl. Doporučená cena tohoto balení je 99 Kč.

Ve stejném vizuálním stylu jako limitovaná edice budou kromě vánočního balení upraveny také webové stránky www.stellaartois.cz, odkud budou moci návštěvníci zasílat personalizovaná video přání svým blízkým.

Zdroj: Tisková zpráva Pivovarů Staropramen


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Dan

úterý, 10. listopad 2009
16:38

Dan

...."jsme vycházeli z našich průzkumů, podle kterých je sklenice Stella Artois mezi spotřebiteli velmi oblíbená"...

Kde ten průzkum dělali? Na diskotéce?
V našich končinách se odpradávna pije pivo z půllitru s uchem...


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Trhac

úterý, 10. listopad 2009
21:21

Trhac

to Dan: Já zvládám pivo i ze sklenice...ale PIVO, ne Stellu :D


ICQ: 276990904

napsal(a): Trhac [Odpovědět]

jiri.kana

úterý, 10. listopad 2009
13:45

jiri.kana

Tohle že má navazovat na Gurmánskou kolekci? Tím, že z ní zbyl jen ten balast? To je spíš downgrade. Příští rok můžou "navázat" prázdnou krabicí.
---------------------------------
Zpráva byla upravena 10.11.2009 ve 13:53:38


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Adsense

28. březen 2024
15:24


posted by: Inzerce


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI