Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Gambrinus vezme kámoše do EGypta

Co se píše o pivovarech a pivu


Gambrinus vezme kámoše do EGypta

[středa, 4. listopad 2009]

Gambrinus odstartoval v pondělí 2. listopadu novou kampaň s názvem „Vezmi kámoše do EGypta“. Promo, které volně navazuje na předešlý úspěšný koncept „Vezmi kámoše na baráG“, potrvá do 30. listopadu 2009 a je zaměřené na off-trade.

Pro účast v soutěži stačí zaslat formou sms nebo přes webové rozhraní 10 kódů ze soutěžních lahví Gambrinus. Každý den vyhrává první 1000. řádně doručená soutěžní zpráva týdenní letecký zájezd do Egypta pro výherce a tři jeho kamarády, každá 50. zpráva vyhrává termotašku na přepravku piv Gambrinus a každá 20. zpráva vyhrává 5l soudek piva Gambrinus Světlý. V posledních dvou případech vždy do vyčerpání denního limitu výher. Celkem vyšle Gambrinus na týdenní pobyt all inclusive v egyptské Hurghadě 120 osob, rozdá 1000 termotašek a 5000 soudků Gambrinus.

Kampaň, kterou zajišťuje opět agentura Draft Prague, bude komunikována v místě prodeje na etiketách lahví Gambrinus, multibaleních Gambrinus a POS materiálech, dále v rozhlase a na microsite http://www.gambrinus.cz/vezmi-kamose-do-egypta/.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje

[SABMiller] 15:26 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Tchoř

čtvrtek, 5. listopad 2009
08:56

Tak to mám štěstí. Komunikovace v místě prodeje, POS materiály a nějaká microsite, úspěšný koncept, webové rozhraní a off-trade jsou mi jednoduše ukradené. Já mám totiž rád pivo a to pod značkou G při vší marketingové podpoře jednoduše nenajdu, ani kdyby mě kopali do Gulí!


napsal(a): Tchoř [Odpovědět]

joj

středa, 4. listopad 2009
22:15

Koukám, že konec roku se blíží a je třeba podpořit zkomírající prodej. Zřejmě se někdo chytne, ale dovolím si tipnout, že mnohem víc bude těch, co se hře o letenky vyhnou, protože unifikovaná, prázdná chuť Gambáče je nijak neoslovuje...


napsal(a): joj [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI