Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovar Radegast slaví

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovar Radegast slaví

[pátek, 11. září 2009]

Okolo dvaceti tisíc lidí očekávají tuto sobotu pořadatelé slavností nošovického pivovaru Radegastův den. Návštěvníky slavnosti chtějí manažeři nošovického pivovaru nalákat hlavně na kvasnicový ležák Radhost, který pivovar připravuje právě pro tyto slavnosti.

Na své si ale přijdou i milovníci sportu. „Letošním mottem Radegastova dne jsou hory,“ řekl manažer značky Radegast Pavel Kmínek. „Dominantou celého areálu bude devítimetrová hora, na níž budou muset soutěžící vystoupat stylově, s prázdným pivním sudem,“ představil hlavní atrakci soutěžního programu oslav pivovaru Pavel Kmínek.

Lidi doveze parní lokomotiva

Pro návštěvníky pivní slavnosti je připravena i historická lahůdka. Z Frýdku-Místku přímo do areálu nošovického pivovaru bude v sobotu jezdit každou hodinu vlak tažený historickou parní lokomotivou. Vlak pojede třikrát v průběhu dne i z ostravského Hlavního nádraží.

Pro milovníky hudby je připraveno hned několik pódií, na nichž budou vystupovat například David Koller nebo skupina Turbo. Na své si přijdou i horolezci, pro něž pořadatelé připravili také cvičnou horolezeckou stěnu.

Zdroj: Zprávy iDnes.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI