Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní slavnosti letos v novém hávu

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivní slavnosti letos v novém hávu

[středa, 5. srpen 2009]

Rozšířený program, dvě scény s velkokapacitními stany nebo pouť u kostela. Takové novinky pro letošek připravili organizátoři Krkonošský pivních slavností ve Vrchlabí.

Dvanáctý ročník populární akce je na programu už tuto sobotu od 9 hodin. Hlavní změnou jsou dvě pódia. Kromě osvědčené scény na náměstí diváci mohou zavítat do areálu zámeckého parku „Za konírnou“, kde dostanou prostor alternativní hudební směry. „Původně malá městská slavnost dnes patří mezi nejvyhledávanější regionální události. Loňská návštěvnost značně přesáhla číslo pět tisíc, a proto jsme se rozhodli, že rozšíříme areál slavností o další místa k vyžití,“ vysvětlil organizátor Vladimír Paulů.

Další letošní novinkou je vrchlabská pouť „U kostela“, hlásící se k tradici vrchlabské Vavřinecké pouti.

Hlavní hvězdou slavností bude kapela Žlutý pes, diváky rozparádí i legendární Kreyson, rock´n´roll v podání The Peripeties, místní High Fever nebo Milan Schelinger.

Zajímavé hudební menu ale nabídne také druhá scéna v zámeckém parku. „Velkým lákadlem je fenomenální funky – jazzové trio – 123 min., exotickým zpestřením bude skupina Al Yaman s jemenskou zpěvačkou Ashwaq a brazilská bubenická show kapely Batukatum. Kapela Fast Food Orchestra rozdovádí příznivce skáčka,“ dodává Paulů.

V pivním referendu se letos o přízeň návštěvníků utká hned dvanáct pivovarů.

Zdroj: Krnonošský deník.cz | Autor: Tomáš Plecháč


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI