Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Na oslavě strakonického pivovaru zahraje i Šindelář

Co se píše o pivovarech a pivu


Na oslavě strakonického pivovaru zahraje i Šindelář

[sobota, 1. srpen 2009]

Pivovar Strakonice zve příznivce dobrého piva, místní občany i širokou veřejnost na oslavu založení pivovaru pod názvem 360 let jsme tady pro vás.

Oslava bude zahájena v sobotu 1. srpna ve 14 hodin na Podskalí a bude trvat do 22 hodin. Celodenní oslavu doprovází bohatý kulturní program.

Po zahájení se uskuteční módní přehlídka, kterou připravila Pavlína Brunclíková v podání dívek ze soutěže Dívka Šumavy 2009. Návštěvníci oslav se také mohou těšit na jihočeskou premiéru vystoupení revivalové kapely U2 revival (14.30), rockovou smršť skupiny HAMR (16.30) a vystoupení Michala Šindeláře v pořadu Hořely, padaly hvězdy (18.30). Šindelář se na pódium vrátí ještě jednou, a to ve 20.30 hodin, kdy zahraje písničky známé kapely Katapult.

V průběhu dne budou vylosováni také tři výherci soutěže Basy plné dárků. Soutěž probíhala celý rok v prodejním stánku u pivovaru.

Příznivci kuriózních plavidel jsou zváni na Neckiádu, která bude v tomto náhradním termínu uskutečněna podle stejných pravidel, jako tomu každoročně bývá o pivovarské pouti.

Zdroj: Strakonický deník.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI