Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Velkopopovický Kozel prináša na Slovensko chuť českej dediny

Co se píše o pivovarech a pivu


Velkopopovický Kozel prináša na Slovensko chuť českej dediny

[úterý, 9. červen 2009]

Velkopopovický Kozel, najpredávanejšie české pivo za hranicami Českej republiky, prejde v júni kompletnou vizuálnou premenou. Pripravené je inovované logo, nové obaly, internetová stránka aj nový televízny reklamný spot. Jediné, čo sa nezmení, je jedinečná chuť českej dediny v pive Velkopopovický Kozel, ktoré sa podľa tradičného receptu pripravuje už viac ako 130 rokov.

Od júna budú môcť milovníci piva v slovenských obchodoch nájsť pivo Velkopopovický Kozel v úplne novom balení. Grafický dizajn Velkopopovického Kozla podstúpil zásadnejšiu úpravu svojej vizuálnej stránky, pričom hlavnú úlohu v ňom zohráva maskot pivovaru, ktorý získal jasnejšiu a modernejšiu podobu. Kým na predchádzajúcom logu bol Kozel zobrazený viac-menej symbolicky, na novom logu je to už jasne definované, konkrétne zviera. Ponúka krígeľ piva a symbolizuje tak tradičné hodnoty českej dediny – pohostinnosť, srdečnosť a priateľskosť. Nové grafické prvky Velkopopovického Kozla sa stali súčasťou celého brandingu značky. Zmien sa tak dočkali nielen spotrebiteľské balenia piva, ale aj všetky reklamné či predajné materiály. Prevládajú v nich mäkšie, zemité farebné tóny, jemnejšie prechody medzi jednotlivými farbami a motív či štruktúra dreva. Lepšie korešpondujú s hlavným posolstvom Velkopopovického Kozla – prinášať medzi ľudí pozitívne hodnoty českej dediny. Kozel ich chce spájať a vytvárať priateľstvá aj medzi tými, ktorí sa doteraz nepoznali. Z tejto myšlienky vychádzali aj autori novej televíznej reklamy Velkopopovického Kozla. Príbeh imidžového spotu je postavený na veľkej oslave, na ktorú si ľudia z obce Velké Popovice nesú vlastné prostriedky na postavenie dostatočne dlhého stola – symbolu pohostinnosti všetkých dobrých ľudí. Pri príchode ďalších hostí následne ukážu, že: „Pri našom stole je vždy miesto pre jedného navyše“. Uvedené posolstvo chce Velkopopovický Kozel šíriť aj na internete. Veď len v slovenskej skupine milovníkov značky v populárnej sociálnej sieti Facebook bolo koncom mája registrovaných viac ako 1000 fanúšikov. Od júna bude priateľov Kozla spájať aj nová internetová stránka, dostupná na adrese www.velkopopovickykozel.sk, kde v priebehu leta okrem informácií o svojom obľúbenom pive a pivovare postupne nájdu viacero prekvapení. Jediným, čo zostáva rovnaké, je pivo. Velkopopovický Kozel sa naďalej varí podľa tradičnej českej receptúry z roku 1874, ktorá je zárukou jedinečnej chuti, rovnako príjemnej ako je atmosféra českej dediny.

Zdroj: Infoline.sk | Autor: Pivovary Topvar/omni


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Rosťa

úterý, 9. červen 2009
12:09

Rosťa

Na mě padá smutek. Nedávno jsem byl ve Šluknovském výběžku a v některých jiných vesničkách někdejších Sudet a myslím, že název článku nepřehání. Je to k pláči.


napsal(a): Rosťa [Odpovědět]

jano

úterý, 9. červen 2009
11:25

keby ste radsej dovazali original Kozel z Čiech..
Tie sračky,čo varíte na Slovensku pod menom KOzel,sa nedaju piť!
A take pivečko to bolo!!!!!!!


napsal(a): jano [Odpovědět]

Adsense

20. duben 2024
00:39


posted by: Inzerce

Henri

úterý, 9. červen 2009
11:51

Henri

to jano: Jo bývalo, ale před vstupem Jihoafričanů. Dnes není opravdu o co stát, bez ohledu na to, kde ho vaří.


napsal(a): Henri [Odpovědět]

jano

úterý, 9. červen 2009
11:20

keby ste radsej dovazali original Kozel z Čiech..
Tie sračky,čo varíte na Slovensku pod menom KOzel,sa nedaju piť


napsal(a): jano [Odpovědět]

Trhac

úterý, 9. červen 2009
11:26

Trhac

to jano: No on i ten z Čech nestojí za nic:-D Takže o moc nepřicházíte:-D


ICQ: 276990904

napsal(a): Trhac [Odpovědět]

pavel

středa, 10. červen 2009
00:01

Pavel

to jano: Kozel se vyrabi v nosovicich.


napsal(a): pavel [Odpovědět]

jiri.kana

úterý, 9. červen 2009
08:03

jiri.kana

Že by na SK byl Kozel ještě ve starém? To na Ukrajině už inovovali.
A ta "chuť českej dediny", to by člověk snad i uronil slzu do půllitru Kozla z Budapešti...


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI