Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Budvar Cup ve stolním hokeji vstupuje do celostátního finále

Co se píše o pivovarech a pivu


Budvar Cup ve stolním hokeji vstupuje do celostátního finále

[středa, 22. duben 2009]

V sobotu 25. dubna proběhne celorepublikové finále soutěže ve stolním hokeji Budvar Cup. Kromě turnaje ve stolním hokeji bude pro návštěvníky připraven bohatý doprovodný program – autogramiáda hokejistů HC Mountfield České Budějovice, možnost zahrát si stolní hokej a večerní hudební party radia Kiss Jižní Čechy. Akce se koná od 14:00 hod v KD Vltava v Českých Budějovicích pod záštitou pivovaru Budějovický Budvar, n.p. Vstup je zdarma.

Celorepublikové finále již sedmého ročníku soutěže ve stolním hokeji „Budvar Cup“ proběhne v sobotu 25. dubna od 14:00 hodin v KD Vltava v Českých Budějovicích. Kromě turnaje ve stolním hokeji je pro fanoušky připraven bohatý doprovodný program – možnost zahrát si stolní hokej o drobné ceny, autogramiáda hokejistů HC Mountfield České Budějovice a večerní MEGA Kiss Party Live radia Kiss Jižní Čechy. Hlavní hvězdou večera bude skupina VERONA. Vstup je jak pro účastníky finále, tak i pro ostatní návštěvníky zdarma. Patronem soutěže je Budweiser Budvar, oficiální pivo českého hokeje.

Finále Budvar Cupu, které každoročně probíhá před zahájením mistrovství světa v ledním hokeji, vždy naladí hokejové fanoušky na blížící se šampionát. Pevně věříme, že tomu tak bude i letos. Kromě hráčů stolního hokeje, pro které je tato akce vyvrcholením sezony, si na své přijdou i návštěvníci díky bohatému doprovodnému programu,“ říká Petr Samec, tiskový mluvčí Budějovického Budvaru.

Budvar Cup probíhá již sedm let ve vybraných restauracích, kde jsou celoročně k dispozici hrací stoly umístěné v tzv. Budvar arénách. Jedná se o část restaurace stylizované tak, aby co nejvíce připomínala hokejovou arénu. Je v ní umístěn značkový hokejový stůl a atmosféru dokresluje hokejová výzdoba. Za každá dvě zakoupená piva z Budějovického Budvaru dostává host žeton a může si zahrát stolní hokej, případně se může i zúčastnit turnaje, ze kterého ti nejlepší postupují do regionálního kola.

Regionálních kol se během letošním ročníku soutěže Budvar Cup zúčastnilo celkem 242 hráčů. V 15 regionálních kolech, která proběhla např. v Praze, Mariánských Lázních, Českých Budějovicích či Mostě, tak soutěžilo celkem 121 týmů. Regionální turnaje probíhaly od 11. února do 3. dubna. Celostátního finále se zúčastní 26 týmů, k nimž se připojí obhájce loňského vítězství - tým „Sterva“ z Českých Velenic, ve složení Lukáš Pánek a Zbyněk Vícha.

Zdroj: Tisková zpráva Budějovického Budvaru


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI