Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Na loňské červnové Slavnosti piva Hostan přišlo pět tisíc návštěvníků

Co se píše o pivovarech a pivu


Na loňské červnové Slavnosti piva Hostan přišlo pět tisíc návštěvníků

[pondělí, 23. únor 2009]

Bez plánu na jakékoliv investice do výroby piva či limonády v pivovaru Hostan vstupuje do letošního roku společnost Heineken, která znojemskou firmu přes pivovar Starobrno vlastní. Konkrétní časový plán na případné utlumení výroby a záměry dalšího využití areálu však majitelé znojemského pivovaru ještě nestanovili.

Objem výroby v pivovaru ve Znojmě nadále narůstat nebude. Plány Starobrna vycházejí z analýzy konkrétní situace ve Znojmě, kterou ovlivňuje poloha pivovaru v centru města, v exponované historické části, která není vhodná pro další zatížení těžkou dopravou. V současné době se v pivovaru Hostan vyrábí sudové pivo značky Hostan a naše nealkoholické limonády ZULU cola a ZULU citron,“ uvedla mluvčí pivovaru Starobrno Kateřina Eliášová.

Pivovar dosud nezveřejnil ani znojemský výstav piva Hostan v loňském roce. „Společnost Heineken momentálně uzavírá celkové výsledky roku 2008. Před jejich zveřejněním nejsme oprávněni poskytovat žádné konkrétní výsledky týkající se objemů výroby ani finančních výsledků,“ vysvětlila Eliášová.

Jasno zatím není ani ohledně plánů na případné jiné využití areálu pivovaru. „Ohledně těchto plánů jsme v loňském roce zahájili jednání se znojemskou radnicí, se kterou chceme další postup koordinovat. K dalšímu upřesnění vize možného budoucího využití prostor pivovaru zatím nedošlo,“ dodala Eliášová.

Zdroj: Znojemský deník.cz | Autor: Daniel Smola

[Znojmo] 14:59 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Malakin

neděle, 22. březen 2009
22:32

Malakin

"Společnost Heineken momentálně uzavírá celkové výsledky roku 2008..." By mě zajímalo, co jima na tom tak dlouho trvá. Že by za tři měsíce nedokázali zjistit, kolik piva se ve Znojmě uvařilo? To ho bylo vážně tolik?


ICQ: 321224013

napsal(a): Malakin [Odpovědět]

Miloslava Štarhová

neděle, 22. březen 2009
19:38

Dobrý den.Byla jsem s manželem na pivních slavnostech ve Znojmě,rádi by jsme jeli zas.Prosím o zaslání termínu konání pi váků.Jsme z Vysočiny.Děkuji moc


napsal(a): Miloslava Štarhová (splechti(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Adsense

29. březen 2024
02:36


posted by: Inzerce

Chody

neděle, 22. březen 2009
19:42

Chody

to Miloslava Štarhová:
No nevím, zda ještě ve Znojmě někdy něco bude ::cry Stačilo by si možná pořádně přečíst článek výše...


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

umbob

neděle, 22. březen 2009
20:09

umbob

to Chody: Pivní slavnosti by i letos měly být.Říkal nám to tento týden průvodce při prohlídce pivovaru. Termín ale nesdělil.Nebo si ho možná jen nepamatuju :)


napsal(a): umbob [Odpovědět]

Malakin

neděle, 22. březen 2009
22:33

Malakin

to umbob: Tak rychle vzpomínej, příp. zjišťuj. Rád by se tam taky podíval, když už mi to nevyšlo toho 17.


ICQ: 321224013

napsal(a): Malakin [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI