Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní Kurýr 9/10 2008 byl poslední

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivní Kurýr 9/10 2008 byl poslední

[neděle, 23. listopad 2008]

Vážení minipivovarští,

bylo nám ctí, že jsme v posledních několika letech mohli stát po Vašem boku a v Pivním kurýru informovat o neskutečné renesanci, kterou jste Vy českému pivovarnictví v době nechutné globalizace a nárůstu europiv dali výraznou naději, že klasické české pivo jen tak nevymizí z mapy světa.

Bylo nám ctí, když jsme při našich návštěvách nebo i náhodně mohli okusit Vaše skvělá piva. Děláte pivovarské řemeslo, které má v Čechách téměř tisíciletou tradici a ve Vašem erbu stojí ono správné „Dej Bůh štěstí“, které by naopak průmyslovým fabrikám na dozrzava obarvenou vodu příslušet nemělo.

Bylo nám ctí, když jsme se při dvou ročnících Jarní ceny českých sládků mohli společně sejít a navzájem degustovat ve Zvíkově Vaše skvělá piva a v atmosféře více než přátelské prožít něco, co se neděje zase tak často.

Bylo nám ctí, že jsme byli u toho.

Bohužel, každá profese má své limity. Týká se to i našeho časopisu. Vydávat ho můžeme jen tehdy, když se v něm někdo chce prezentovat. Tak už to chodí. Děkujeme všem, kteří v uplynulém čase našli onu chuť a odvahu dát najevo svou přízeň našemu časopisu. Víme, že ani Vy nemůžete rozhazovat a proto Vám ze srdce přejeme, abyste měli co nejvíce zákazníků a milovníků Vašeho piva.

Bylo nám ctí. Jestli se má pověst klasického českého piva udržet, Vy jste ti praví. Takže: „Dej Bůh štěstí“ a držte se.

Richard Crha a Pavel Jákl

Zdroj: Pivovar Kostelec.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Malakin

úterý, 25. listopad 2008
13:21

Malakin

Kurýra bude škoda. I díky němu se dala dělat jakási osvěta mezi obyčejnými pivaři. Pivní nadšenci si informace o pivu a pivovarech totiž vždycky nějak dohledají, ale obyčejný konzumenti, bohužel, ne. K těm musí informace přijít nenásilnou cestou, tj. např. formou Pivního kurýra.

to Honza: to David Stanek: Obávám se, že žádné "v budoucnu na shledanou" již nebude. Nepodařilo se sehnat peníze ani na poslední/rozlučkové číslo, kde by redakce PK všem svým čtenářům vysvětlila, jak se věci mají, a poděkovala jim za jejich dosavadní přízeň, natož aby se podařilo sehnat peníze někdy v budoucnu...


ICQ: 321224013

napsal(a): Malakin [Odpovědět]

david Stanek

neděle, 23. listopad 2008
21:35

to mne mrzi, zejmena s ohledem na zvikovska klani minipivovarskych sladku... Pivni kuryre - nekdy v budoucnu opet na shledanou
DavidS


napsal(a): david Stanek [Odpovědět]

Honza

neděle, 23. listopad 2008
19:37

honza

Škoda, mám doma všechna čísla a na každě nové jsem se vždycky těšil... Snad se ho podaří někdy obnovit
Honza


napsal(a): Honza [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI