Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Svět se zbláznil, držte se …

Co se píše o pivovarech a pivu


Svět se zbláznil, držte se …

[pátek, 31. říjen 2008]

Rodinný pivovar BERNARD se po dvouleté odmlce vrací k reklamní kampani "Svět se zbláznil, držte se…".

"Na listopad máme připravenou zcela nový reklamní motiv a část billboardových ploch je již vylepena, přesto jsme se nyní rozhodli vrátit ke kampani z roku 2006," vysvětluje Stanislav Bernard a dodává: "Naším cílem je dalším pokračováním zmíněné kampaně reagovat na současný vývoj ve společnosti."

Billboard

Kampaň pivovaru je připravena na listopad.

Zdroj: Tisková zpráva pivovaru Bernard Humpolec


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

PetrŽ

neděle, 23. listopad 2008
14:24

Co se týče strašení, tak pokud vím, to zde provozuje zejména ODS a její propaganda o oranžovém nebezpečí atd., právě s panem Bernardem, který se prezentuje již novým, zastrašujícím bilboardem - Svět se zbláznil KSČSSD, s oranžově-červenými barvami krajů. Naši Neo-Teacheristi Blue Birds pravděpodobně jako jediná pravicová parta v EU začínají přejímat podobné praktiky jako USA v 50-ých letech a její politika tzv. Black Listu, kde zastrašovali, zavírali a perzekuovali lidi, kteří měli jiný názor než byla oficiální politika.
A o 30 Kč to fakt není. Pač kromě toho se musí strčit doktorovi 500,- Kč do kapsy aby vůbec byl ochoten jet za svým pacientem a ještě pro něj musíte přijet vlastním vozem. Protože, světe div se, ale dnes už sanitky jezdí bez doktorů! Asi je zničily ty 30 Kč ODS-poplatky:)
Jinak pan Bernard kromě politiky neumí dělat ani dobré pivo! (s vyjímkou tmavé 13)


napsal(a): PetrŽ [Odpovědět]

je to vůl (myslím petr ž ne bernard)

úterý, 22. září 2009
00:09

to PetrŽ:


napsal(a): je to vůl (myslím petr ž ne bernard) [Odpovědět]

emu

sobota, 22. listopad 2008
19:02

emu

to honza svetpiva.cz: A taky tu máme dalšího politického analytika, který přesně ví, proč lidi volili oranžově :)
Pane odborníku, musím vás zklamat, já nejsem odpůrce ods kvůli 30 kačkám
ale konec toho, jsme na pivní webu (i když ta reklama není pivní, je to reklama politická, tudíž diskuse tady je vlastně k věci a v pořádku - smutné)


ICQ: 449477888

napsal(a): emu [Odpovědět]

Adsense

29. březen 2024
09:16


posted by: Inzerce

honza svetpiva.cz

sobota, 22. listopad 2008
09:13

Honza Světpiva.cz

To EMU> TAk koukam, ze tu krome Jury mame dalsiho psychologa,ktery z par radek dokaze udelat profil ctenare. Blahopreji.

Skoda ze Vas pane odborniku musim zklamat, ODS jsem nevolil.


JiriJ

sobota, 22. listopad 2008
09:02

No, tak já se taky připojím do diskuse, ač jsem se tomu bránil, nechtěje zatahovat politiku do piva. Reklama na pivo Bernard moji konzumaci tohoto piva neovlivní, protože mi Bernard nechutná a tudíž jej nepiji:-).Ale i přes antipatie, které jsem získal díky volební kampaní k panu S.Bernarodovi, si koupím ten tmavý ležák klidně koupím. Dávám však přednost pivu sudovému. Shlédl jsem p. Bernarada v jekési předovlební diskusi a musím říci, že jeho fanoušek tedy opravdu nejsem. Názory, které předkládá, jsou velmi svérázné. Je to směsice velmi simplifikovaných sociálně ekonomických názorů a dosti brutálního sociálního darwinismu. Znám dost lidí z ČSSD i ODS, ale takto extrémně prezentovat své názory jsem je skutečně neslyšel. Je zřejmé, že o sociologii, psychologii, filosofii a ekonomické teorii tento pán asi nikdy neslyšel. Pro mě jsou jeho názory velmi simplexní, jakož i jeho černobílé vidění světa a nemůžu se zbavit dojmu, že je tak trošičku megaloman. Nicméně mu přeji, ať se mu daří v jeho podnikání.


napsal(a): JiriJ [Odpovědět]

emu

pátek, 21. listopad 2008
21:53

emu

to honza Svetpiva.cz: Typický příspěvek voliče ODS, který všechno svede na nějakých 30 kaček a to že jsou voliči dementní. :D Už mi tam chybí výraz socka a profil modrého ptáka je hotový.


ICQ: 449477888

napsal(a): emu [Odpovědět]

MiD

úterý, 22. září 2009
00:14

myslím, že jsi socka a ještě dost hloupá


napsal(a): MiD [Odpovědět]

honza Svetpiva.cz

pátek, 21. listopad 2008
13:06

Honza Světpiva.cz

Ono se zblaznilo i pocasi. Kouknu na http://pocasi.chmi.cz/index.html/ a cele je to oranzove. Pry vystraha. V tom maji asi u Bernardu pravdu:)

Jinak lidem tech 30 kacek preju. Sice si za to nekoupi ani balicek cigar, ale na par lahvacu to v diskountu da. A o nicem jinem nez straseni a jinych blbostech to u soc dem kom nebylo...


Slávista

pátek, 21. listopad 2008
12:44

Slávista

No, ani jsem k tomu nechtěl nic psát, ale když už je tu takových názorů, přidám i svůj.
Souhlasím s tím, že v reklamě na pivo politika nemá co dělat. Jestli to, co je na billboardu, je soukromý názor p.Bernarda, nebo celé a.s., to jsme se nedozvěděli.
Ať tak a nebo tak, tvrdit, že takto vysoké procento voličů se zbláznilo, je přinejmenším odvážné. Tvrdit, že ODS prohrála volby kvůli třicetikorunovému poplatku taky ( mně například vadí jejich arogance a to, že můj plat jako státního zaměstnance se reálně hodně zcvrknul, proto jsem jim hlas nedal ).
Zkrátka - každé zjednodušení je nesmyslné a hlavně - pochopili jste z onoho billboardu, že je to reklama na PIVO :-?


napsal(a): Slávista [Odpovědět]

Kejna

pátek, 21. listopad 2008
08:47

Kejna

Ty přece Pavle ještě nevolíš (!) a doufám, že ani pivo ještě nepiješ (!) vzhledem k tomu, že jste ve škole evidentně ještě neprobírali shodu podmětu s přísudkem, musíš být nejvýše čtvrťák. Jsi-li páťák až středoškolák zasloužil bys za chyby, které jsi nasekal pěkně za uši a pokud jsi ještě starší a třeba se ani nestydíš, že neumíš česky, tak to se svět opravdu zbláznil.


napsal(a): Kejna [Odpovědět]

pavel

středa, 19. listopad 2008
16:51

Pavel

Víte ono je to trochu jinak pan Bernard si myslí ,že on je někdo a ostatní jsou blbci , byly časy ,že v Humpolci pořádal pivní slavnosti , které měly svůj ohlas , ale najednou si usmyslel že by na tom mohl vyrejžovat více tak na slavnosti uzavřel celé náměstí, když tam chceš jít tak zaplať vstupné. Jak bývá zvykem náměstí bývá centrem dění jsou tam obchody bankomaty reastaurace, a tak se stalo , že se tam lidé které slavnosti nezajímaly různě potýkaly s ochrankou a ty nadávky si měl pan Bernard přijít poslechnout tam to vyznělo, že se zbláznil on a zastupitelé kteří mu to povolili. Bohužel lidi nezaplatily bilbordy Bernard se zbláznil roztahuje se nám na náměstí, ale zpočítali mu to ve volbách.Jestli Vám pane Bernard mohu poradit Humpolec má pěkné závodiště příští slavnosti uspořádejte tam nebudete tím otravovat slušné lidi a peníze které ušetříte za bilbordy no třeba můžete zlevnit pivo a my vás za to příště někam zvolíme.


napsal(a): pavel [Odpovědět]

Herolt

sobota, 1. listopad 2008
15:04

Myslím, že problém bude v něčem jiném trošku jiném. Jedna věc je, že se dá diskutovat o tom, jestli politika patří do reklamní kampaně pivovaru nebo ne. Duhá věc je, jakým způsobem se politické názory prezentují. 13:0 je výsledek, který je velmi nelichotivý pro vládnoucí strany, nikoliv pro naši společnost obecně. Pokud je většina nespokojena a dává to najevo, pak je to fakt, který je myslím hloupé zesměšňovat tvrzením, že se všichni zbláznili. Nebo se mýlím?


napsal(a): Herolt [Odpovědět]

Honza www.SvetPiva.cz

pátek, 31. říjen 2008
23:55

Jenze kdyby ten "zpropadenej" Bernard mel zase bojovat za maly pivovary, mel by u politiku mnohem vetsi sanci na aspon na slyseni, nez kdokoliv jinej z pivovarskej. Treba uz kvuli temhle svym aktivitam.

A proc by Policka nemohla podporovat napr republikany? POkud by byli panu Witzovi blizci a rozhodl se je podporit kampani, nikdo s tim nic nenadela. Ze by ji prestal kvuli tomu pit? Celkem usmevna predstava.

Ale kdyz jsou tu holt taci, kteri kvuli 30Kc hodi na sebe oranzovou salu, prozerou statni penize a pak se divi, ze stat nema na pastelkovne ci jine pritrouble a nesplnitelne sliby, nemuzeme se divit, ze ta mapa vypada,jak vypada.

Mozna by si vsichni meli povinne precist o tom, co se ted deje v MAdarsku. Abysme pak nebyli prekvapeny, az nam Jyrka bude vysvetlovat, ze je to vlastne vsechno jinak, ze budeme platit 60Kc ci vice, ze nebudou skolky zadarmo, skolaci nebudou jezdit zadarmo...

No nic, jen jsem chtel napsat, ze mi ten bilboard prijde vystiznej. A zapada do cely ty rady, ktera tu uz byla davno pred volbama...


napsal(a): Honza www.SvetPiva.cz [Odpovědět]

emu

pátek, 31. říjen 2008
21:21

emu

Já si hlavně nedovedu představit, že uvidím billboardy typu " Polička podporuje ČSSD", "Žatec podporuje lidovce" nebo "Bakalář je proti americkému radaru", případně "Konrad nesouhlasí s členstvím v EU", "Poutník nemá rád homosexuály"
Firmy by se takto chovat neměly. To nepatří do demokracie, kapitál nemá radit lidem, koho volit, ani utvářet naázory na společenská témata. Vadilo by mi stejně tak, kdyby Bernard třeba podpořil ČSSD. Jakékoliv spojení pivovaru s nějakým společenským problémem, nemusí jít jen o politickou stranu, se mi příčí.
Že nepiju Bernarda, není tak docela vážně, i letos v srpnu jsem mu dal přednost před Gambrinusem. Ale jinak tohle pivo nevyhledávám, protože je to jediná moje možnost, jak protestovat proti tomu, jak se pivovar chová.


ICQ: 449477888

napsal(a): emu [Odpovědět]

Kejna

pátek, 31. říjen 2008
15:46

Kejna

to tomas: úsměvná představa, že by se měla nějaká BSP v pivovaru měla vyjadřovat k reklamní kampani .. i když vzhledem k tomu kolik lidí je ochotno dát svůj hlas komoušům (ke kterým už bohužel musím počítat i puchejřovce) se možná zase dočkáme .. i když to už třeba zase nebude reklama. Zatím si ale naštěstí mohu souhlasit s Morem - pěkně jsi to všechno napsal, hlavně - co je komu po tom!


napsal(a): Kejna [Odpovědět]

martin c.

pátek, 31. říjen 2008
15:43

Martin C.

to Moro: Máš pravdu, pivo je tady od toho, aby se pilo a ochutnávalo a nějaká reklama na jeho kvalitu nemá vliv (a taky mě neodradí od pití ani popř. nepřesvědčí, abych ho pil). Myslím si, že to nás všechny tady spojuje.
Proto mě mrzela reakce jak emu, tak tomase. Podle mého názoru by pivo nemělo mít s politikou nic společného, ani s ní být nějak spojováno. Nechtěl bych se dožít toho, aby právě kvůli pitomé reklamě nebo pitomé volební kampani došlo k situaci, že pití konkrétní značky piva by bylo spojováno s politickou orientací. To by byla přece hrozná škoda! Proto se dívám na takové "vtipné kampaně" s nedůvěrou.


napsal(a): martin c. [Odpovědět]

Moro

pátek, 31. říjen 2008
14:02

Moro

Chlapci - jděte s těmi chytrými kecy někam - jestli pan Bernard něco podělal, představenstvo mu to spočítá. Jestli ho v tom podorují - jejich věc. V tomto státě je takový bordel a v politice taková špína, že tato reklama mě nechává chladným a nemá pražádného vlivu na to, zda mi pivo Bernard šmakuje či nikoli. Jsou to jeho peníze, které za to utrácí a při vší úctě pánové - co je vám po tom?


napsal(a): Moro [Odpovědět]

martin c.

pátek, 31. říjen 2008
13:36

Martin C.

to tomas: To není tak úplně pravda, co tvrdíte. Bernard je akciová společnost, jak jste si patrně nestačil všimnout. Tzv. akciovka má jiný statut než soukromá společnost, a p.Bernard dle mého názoru nemá na takovou reklamu právo, a to i když to byl on, kdo pivovar založil.


napsal(a): martin c. [Odpovědět]

tomas

pátek, 31. říjen 2008
12:40

tomáš

Firma Bernard ale není státní podnik, aby tam ke všemu celý kolektiv zaměstnanců vyjadřoval svůj postoj. Je to soukromá firma a majitel, který navíc svojí firmě propujčí i svoje jméno, má právo si o všem rozhodovat sám. Od toho co budou vařit za pivo, přes cenovou politiku, po reklamní kampaň. Max. zavolat do Duvelu jestli jim tam pravičáctví nevadí. Zaměstnance má zajímat max. aby dostal za práci slušně zaplaceno. Nic víc nic míň


napsal(a): tomas [Odpovědět]

martin c.

pátek, 31. říjen 2008
12:15

Martin C.

Je pravda, že mi je nějaká reklama u prdele a Bernarda si klidně dám. Ale myslím, že emu má v něčem pravdu - přijde mi to hrubě neetické. Všimněte si, že pod reklamou není podepsán pan Bernard, majitel pivovaru, ale je tam umístěna značka pivovaru Bernard. Pokud mají všichni zaměstnanci pivovaru a jeho majitel stejný politický názor, pak by to bylo v pořádku. O tom však velice pochybuji.


napsal(a): martin c. [Odpovědět]

MiD

úterý, 22. září 2009
00:23

Zaměstnaci nemají do toho co dělá akciovka co mluvit, ledaže by měli nějaké akcie. Trochu nechápu proč tady píšeš takové hlouposti. Vlastně chápu, nic si z toho nedělej,každý se nenarodí jako Einstein.


napsal(a): MiD [Odpovědět]

Energetik

pátek, 31. říjen 2008
11:17

Energetik

At si kazdy udela usudek sam. Mne ta reklama prijde vtipna a pokud nekomu vadi, tak ano, at nepije Bernarda. Je to kazdeho volba. Ale podepsal bych se pod prispevek tomase. Vic k tomu neni co dodat. Snad jen, ze bych si zase mohl po delsi dobe koupit basicku Bernarda :)


napsal(a): Energetik [Odpovědět]

siki

pátek, 31. říjen 2008
10:34

siki

to níže je ode mne, nebyl sem přihlášen...


napsal(a): siki [Odpovědět]

pátek, 31. říjen 2008
10:32

souhlas s Tomášem. Přestal ti kvůli názoru chutnat Bernard? Nechápu. To by ses měl ještě přestat koukat na televizi a poslouchat rádio, případně přestat chodit k mému lékaři jenom proto, že je někdo (herec, zpěvák, doktor) aktivní v politice??? Nechápu. Politika je mi úplně u rektálu, volit sem nebyl, nebylo koho, na komouše ČSSD mám svůj názor (na ostatní unterwassermany taky), ale to pivo je pořád ten Bernard, jekej to byl před rokem....


napsal(a): [Odpovědět]

tomas

pátek, 31. říjen 2008
10:13

tomáš

to emu: To je přesně ten důvod, proč Bernarda pořád piju. Nebojí se stát za svým názorem a prezentovat ho, i když je mu jasné, že spoustu pivařů (třeba Vás) nadzvedne ze židle. Proč by proboha nemohl vyjádřit svůj postoj? Má raději držet hubu a krok jako většina navyklá z doby vlády jedná strany. S tím Barošem jste už úplně mimo. Jaká že to elita národa letos podporovala oranžové populisty? Nemůžu si na nikoho vzpomenout. Levicový volič, který je nad věcí, si pivo od Bernarda klidně dá. Zaslepený mladý fundamentalista asi ne.


napsal(a): tomas [Odpovědět]

emu

pátek, 31. říjen 2008
09:22

emu

To je přesně ten důvod, proč Bernarda už nepiju. Pivovarník má vařit pivo a ne se plést do politiky, je to podobné jako když si fotbalista Baroš, co snad nemá ani maturitu, nechá namalovat na tvář modrou šipku a podporuje politickopu stranu "elity ???" apod. Předpokládám, že Bernardovi ani moc nevadí, když jeho pivo kupuje příznivec ČSSD a protože pivo obecně pijí v největší míře lidé nižších sociálních vrstev (nemyslím fanoušky pivních serverů), nejspíš budou mít velký podíl.
Pane Bernarde, ukažte odvahu a nalepte si na etikety upozornění: Toto pivo není určeno pro levicové voliče! (a předpokládám, že ani zelené a lidovce)
Pokud někomu vadí, že zatahuji do pivní diskuse politiku, tak upozorňuji, že politiku do piva zatahuje právě Bernard, který asi moc neumí prohrávat, potom co dostal ve volbách slušně naloženo.
Na druhou stranu, ta druhá dnešní tisková zpráva a splnění socialistického zprávu mi přijde jako docela vtipná ;)


ICQ: 449477888

napsal(a): emu [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI