Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Košice: Dnes vyhlásia Miss pijáles

Co se píše o pivovarech a pivu


Košice: Dnes vyhlásia Miss pijáles

[sobota, 13. září 2008]

V Starej sladovni v Košiciach vyvrcholia dnes Slávnosti piva, pitia, hudby a hodovania. Na akcii sa čapuje 12 druhov pív slovenských a českých značiek.

Organizátori druhého ročníka slávností pripravili pre návštevníkov bohatý kultúrny program so skupinami Stereo, Sexit, Clear - akustic, Frown, Pussy Busters, Pesimista, Punkreas, Tennesee či Vrana. Na návštevníkov čaká vyhlásenie Miss pijáles, súťaže o pijálesového supermana, pivné súťaže i karaoke show.

"Akcia pokračuje dnes Grafitti Jam s odmenou 1000 Sk (33 eur) za najlepšie dielo a o 22.00 h odštartuje v podzemných priestoroch Starej sladovne hip-hop párty," informoval TASR jeden z organizátorov Róbert Daniel z agentúry Star Music.

"S návštevnosťou som spokojný, od piatka sa tu mohlo vystriedať do 2000 ľudí. Je tu dobré jedlo, pivo a o zábavu sa starajú kapely," dodal Daniel. Slávnosti piva sa začali v piatok 12. septembra a vyvrcholia dnes večer hip-hopovou párty.

Zdroj: Aktuality.sk


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Libor

úterý, 16. září 2008
08:39

Libor

to Jarda: vieš čo je paradoxné? uviedol si webstránku freezi.net.... ludia z tohoto webu bez ostychu a opýtania doslova skopírovali informácie z mojej webovej stránky... Až po tvrdých upozorneniach aspoň napísali zdroj :-)

Inak ten zoznam je už neaktuálny, ako som písal "odporúčam" môj článok na PI


ICQ: 425728891

napsal(a): Libor [Odpovědět]

Chody

pondělí, 15. září 2008
08:56

Chody

to Roman Holoubek:
Libor již dávno dopsal a poslal, to jen já jsem tak líný, že jsem jej zpracoval teprve včera a slibuju, že zítra k večeru bude povídání o slovenských minipivovarech na Vašich monitorech :)


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

Roman Holoubek

pondělí, 15. září 2008
08:46

Roman Holoubek

Doplním Libora a Boba:
Kaltenecker se stal i mou láskou a stavím jej na nejvyšší místo v SK.
Libore, až dopíšeš slibované 2. pokračování tentokrát o minipivovarech u vás. Tak já pošlu Chodymu slíbené volné pokračování ze své vlastní zkušenosti. Tož sem s tím :-)


bobo

neděle, 14. září 2008
22:46

Jardo, tebou uvádzané weby sú tzv. po smrti, nič nové sa o slovenských pivách a pivovaroch nedozvieš, ako Libor uvádza www.knp.sk je asi jediný web, kde nájdeš info o SK pivnej scéne, ale nie len o nej. Skús aj www.kaltenecker.sk, je to najlepší minipivovar v SK, nie len podľa mňa, či www.brontvai.sk.


napsal(a): bobo (pebox(a)azet.sk) [Odpovědět]

Adsense

28. březen 2024
10:09


posted by: Inzerce

Jarda

neděle, 14. září 2008
19:43

Něco už jsem našel. Že to nejjednodušší udělá člověk až nakonec :D Stačilo zadat do zoznam.sk slovo pivovar.
Takže např. http://www.freezi.net/pivo/index.htm dále http://www.pivo.sk/
Ale dík za reakci.


napsal(a): Jarda (jardakubalek(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Libor

neděle, 14. září 2008
16:49

Libor

to Jarda: niečo som už o slovenských pivách písal, v krátkom čase vyjde aj 2. diel o minipivovaroch.
Čo sa týka internetu - je to slabota,
zaujímavé informácie prinesie akurát www.kamnapivo.sk Prečítaj si spomínané články a potom bohužial pochopíš, že Tvoje otázky sú bezpredmetné.... myslené v dobrom slova zmysle :-)


ICQ: 425728891

napsal(a): Libor [Odpovědět]

Jarda

sobota, 13. září 2008
21:05

Využívám tohoto článku k žádosti o pár informací o slovenských pivech. Loni na dovolené v Tatrách jsem hned první dva dny udělal nájezd do obchodů a asi 30 (!) druhů napíchal do sněhu na balkóně a postupně ochutnával. Jako první Šariš, pak v místní kolibě i točený. Z nostalgie, byl jsem na vojně v Prešově a přesto, že tam točili Kozla, Plzeň a Bažanta, s chutí jsem chodil na Šariš 12°. Chutnal mi. Naopak ani jsem nedopil pár výčepních piv, např. Kamzík a Gemer. Pro vyloženě ovocnou příchuť bych to nazval pivním čůčem. Podobně chutná Clausthaler. Bažanta mají i u nás, ale nepřijde mi zajímavý. I ležák chutná tak nějak vodově. Letos na dovolené jsem se zakecal s klukem z pivovaru, nevím už z jakého, ale rozhovor na toto téma okamžitě skončil hrdými frázemi typu My jsme Heineken ::cry Takže:
Kdo, kde a co vaří tradičně ? Nefiltrovaná piva? Minipivovary? Co nenadchne, např. jako náš Bráník, Gambrinus? Co hypermarketové značky? Co je obdobou našich tajných typů jako Polička, Dalešice, či již známých Svijan atd. ? Oblíbené pivní servery? Předem dík za doplněné vzdělání :-)
---------------------------------
Zpráva byla upravena 13.09.2008 ve 21:07:51


napsal(a): Jarda (jardakubalek(a)seznam.cz) [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI