Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Velkopopovický Kozel představuje nový koncept hospod – „Kozlovny“

Co se píše o pivovarech a pivu


Velkopopovický Kozel představuje nový koncept hospod – „Kozlovny“

[pátek, 11. květen 2007]

Velkopopovický Kozel přichází s novým franšízingovým konceptem pro vybrané provozovny, které nabízejí pivo této značky. Nové „Kozlovny“ se budou vyznačovat interiérem navozujícím tradiční hospodskou atmosféru, berou však v potaz současné požadavky na vybavenost. První z nich se nyní otvírá v Bystřici nad Pernštejnem. V nadcházejících letech by mělo být na různých místech v České republice každý rok otevřeno přibližně pět nových Kozloven.

Jsme si dobře vědomi toho, že interiérem jako takovým vše teprve začíná. Kozlovny budou odlišné jak svým specifickým interiérovým provedením, tak speciálními aktivitami, které hostům zpříjemní návštěvu,“ uvedl Martin Kuděla, manažer značky Velkopopovický Kozel.

„Pro nadcházející roky počítáme s otevřením přibližně pěti nových Kozloven za rok. Výběr provozoven, které budou do projektu zařazeny, se řídí kritérii, jako je velikost provozovny, její umístění a celkově region, ve kterém působí, a v neposlední řadě také její zkušenost se značkou Velkopopovický Kozel. Náklady na úpravy se různí dle velikosti plochy, nutnosti úprav a podobně. Přesná cenová kalkulace je možná až po přesném zaměření provozovny a po vypracování projektové dokumentace. Způsob pokrytí nákladů řešíme vždy individuálně s každým potenciálním zájemcem. Co se týče tempa úprav, podle našich odhadů a dosavadních zkušeností je na důslednou rekonstrukci provozovny zapotřebí v průměru přibližně 4 měsíce,“ řekl Martin Kuděla, manažer značky Velkopopovický Kozel.

„Hlavním záměrem byla vyšší atraktivita naší provozovny i pro nové hosty a v neposlední řadě také pro mladší věkovou kategorii. Velkopopovický Kozel je v této oblasti oblíbený a naším cílem je vytvořit pro jeho stoupence tradiční příjemnou pivnici s restaurací, která současně odpovídá moderním požadavkům,“ dodává Bohumil Kobza, majitel Kozlovny v Bystřici nad Pernštejnem, první nové Kozlovny v České republice.

Úprava interiéru Kozlovny zahrnuje využití dřeva, kovu, mosazi, přírodních barev jako je béžová a terakota, k navození příjemné a útulné atmosféry. Interiérové prvky jsou doplněny Kozlími speciálními stylovými motivy, jako jsou kopyta, růžky, kožené prvky, majestátní socha kozla dominující hospodě atd. Co se týče nabídky, bude pro návštěvníky v nových Kozlovnách připraven široký výběr variant čepovaného Velkopopovického Kozla: Velkopopovický Kozel Světlý (výčepní), Velkopopovický Kozel 11° Medium a Premium (ležáky), a Velkopopovický Kozel Černý. Speciální sortiment jídel a chuťovek k pivu vychází z tradiční národní i regionální české kuchyně a přináší její moderní varianty. Připravují se drobná folková vystoupení navazující na letní folkovou šňůru Léto s Kozlem a budou zde také probíhat pravidelné návštěvy promotýmů a soutěže o dárky od Velkopopovického Kozla. (Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI