Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Kutnohorský pivovar navštívila jeho Miss

Co se píše o pivovarech a pivu


Kutnohorský pivovar navštívila jeho Miss

[neděle, 3. srpen 2008]

Dvacetiletá studentka Kateřina Šibravová z Poděbrad si prohlédla kutnohorský pivovar, který bude reprezentovat v soutěži Miss zlatého moku ČR 2008.

Dívka, kterou čeká maturita na průmyslovce v Nymburku, prošla všemi výrobními úseky - varnou, spilkou, sklepem i stáčírnou. Seznámila se tak s tajemstvím výroby Dačického a historií pivovaru, což se jí bude zcela jistě hodit při vlastní soutěži. V krásném historickém areálu pivovaru se Kateřina setkala také s jeho ředitelem Janem Hejrou, který se netajil vírou v její úspěch: „Lepší reprezentantku jsme si nemohli přát. Jsem připravený Kateřině kdykoliv pomoci s přípravou na soutěž, ostatně jsem jejím patronem a věřím, že vyhraje.“

Favoritka pivovaru není v soutěžích krásy nováčkem, mimo jiné je finalistkou soutěže Miss Kutnohorska. To byl také jeden z důvodů, proč si ji zástupci pivovaru vybrali jako své želízko do ohně pro již tradiční soutěž o nejpůvabnější dívku chmele a piva. Miss zlatého moku bude i letos součástí tradiční žatecké Dočesné. Vybrané dívky změří síly ve veřejném kole soutěže 5. září na galavečeru v Městském divadle v Žatci. Utkají se například v ručním česání chmele, čepování piva nebo ve volných disciplínách s pivní tématikou.

Soutěže se účastní všechny čtyři pivovary společnosti Drinks Union a další pivovary z České republiky, Slovenska, Belgie a Slovinska.

Zdroj: Tisková zpráva Drinks Union


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI