Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Návštěvníci tráví na internetových stránkách průměrně 5:45 minut

Co se píše o pivovarech a pivu


Návštěvníci tráví na internetových stránkách průměrně 5:45 minut

[pondělí, 23. červen 2008]

Stella Artois uspěla ve statistikách návštěvnosti internetových stránek www.stellaartois.com, jejichž česká verze byla spuštěna na začátku letošního roku. Návštěvníci stráví na internetových stránkách průměrně 5:45 minut, přičemž nejvíce navštěvovaná je sekce La Publicite – reklamy Stella Artois. Česká republika se stala počtem přístupů a volbou jazyka druhou nejúspěšnější zemí v návštěvnosti internetových stránek!

Unikátní webová prezentace, která obsahuje 90 minut filmového materiálu a na jejíž tvorbě se podílel i český režisér Martin Krejčí, navštívily doposud desítky tisíc návštěvníků. „Návštěvnost našich internetových stránek hodnotíme velmi pozitivně. Navíc přibližně 8 procent návštěvníků volí při otevření www.stellaartois.com českou verzi stránek a tím se Česká republika řadí na druhé místo ve volbě jazyka,“ říká Zdeněk Prajs, který měl projekt uvedení internetových stránek v České republice na starosti.

Téměř 10 % návštěvníků tráví na internetových stránkách 10 až 30 minut. 21 % setrvá na stránkách mezi třemi až deseti minutami. „Průměrný čas návštěvníků strávený na našich internetových stránkách činí 5:45 minut. Pokud bychom porovnali například reklamu vysílanou v televizi, kterou mohou diváci kdykoliv přepnout na jiný program a která trvá podstatně kratší dobu, s webovou prezentací Stella Artois, kterou uživatelé navštěvují zcela dobrovolně a sami informace vyhledávají, jsou internetové stránky velmi efektivní a investice do nich se mnohonásobně vyplatila,“ komentuje úspěšnost internetových stránek Prajs.

Nejvíce návštěvníků internetových stránek www.stellaartois.com z České republiky pochází z Prahy, Brna a Ostravy.

Pět základních kapitol na www.stellaartois.com:

 Le Courage: Pět hrdinských dobrodružství v podobě miniher, ve kterých v roce 1366 zachraňujete výrobu ležáku Stella Artois.

 Le Defi: Nejsložitější past na světě chrání pohár Stella Artois – vyřešte hlavolam století! Poměřte se s kamarádem, zda budete lepší než on!

 La Publicite: Přehled nejzajímavějších reklam prošpikovaných černým humorem a sarkasmem, přičemž převážná většina z nich nebyla v Čechách nikdy vysílána.

 L´Origine: Historie značky Stella Artois a důvody, proč je jiná než ostatní.

 L´Etranger: Naučte se servírovací rituál Stella Artois a natočte si vlastní sklenici piva!

V sekci Le Courage, kde se nachází 5 miniher, ve kterých se návštěvníci snaží zachránit výrobu ležáku Stella Artois, trvá nejdéle vyřešit hru s názvem „Zapadající slunce“. Při zachraňování zásilky piva před zapadajícím sluncem tráví návštěvníci v průměru šest minut.

V sekci Le Defi, ve které návštěvníci čelí nejsložitější pasti na světě, se jako nejnáročnější osvědčil hlavolam „Battle of the Bearings“, který návštěvníci vyřeší průměrně za 7:35 minut.

Více na www.stellaartois.com

Zdroj: Tisková zpráva Pivovarů Staropramen

[AB InBev] 20:17 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI