Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Brodské pivo Rebel znovu sbíralo ocenění

Co se píše o pivovarech a pivu


Brodské pivo Rebel znovu sbíralo ocenění

[úterý, 10. červen 2008]

V závěru minulého týdne se v Českých Budějovicích uskutečnila degustační soutěž o titul Pivo České republiky 2008, mezi čtyřiačtyřiceti zúčastněnými pivovary z České i Slovenské republiky uspěla i piva Měšťanského pivovaru Havlíčkův Brod.

V anonymním hodnocení mezi 209 vzorky získal Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod, a. s., výrobce piva Rebel, tři prestižní ceny, a to jak v tmavém, tak světlém pivu. „Rebel černý získal třetí místo v soutěži Novinářské pivo 2008 a druhé místo v kategorii tmavý ležák. Rebel Originál Premium získal v královské disciplíně světlý ležák Premium třetí místo,“ uvedl Jiří Hušek, ředitel brodského pivovaru.

V tomto roce se jedná už o několikátou cenu pro pivo REBEL

Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod je také držitelem titulu Pivovar roku 2008. „Pivo Rebel je už druhým rokem oceňováno na většině prestižních degustačních soutěží a stává se jedním z nejoceňovanějších piv v České republice,“ dodal Jiří Hušek.

Vysokou kvalitou piva Rebel potvrzuje i vývoj odbytu. „Na Vysočině máme z regionálních pivovarů nejvyšší podíl v gastronomii a za první čtvrtletí letošního roku byl odbyt sudového piva nejvyšší za posledních pět let. Oproti minulému roku má v gastronomii havlíčkobrodský pivovar šedesát nových zákazníků. Pro provozovatele hospod a hostinců na Vysočině představuje nabídka piva Rebel významnou konkurenční výhodu. Pivo Rebel vyrábíme klasickou metodou vaření a v ležáckých sklepích zraje šedesát dnů,“ uzavřel Jiří Hušek.

Zdroj: Vysočina-News.cz | Autor: Milan Pilař


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

čertík

pátek, 26. září 2008
14:21

když piji Rebela tak to je jako když mě andílek do krku čůrá


napsal(a): čertík [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI