Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Nakupování piv Braník bude snazší: přichází balení lahví ve fólii

Co se píše o pivovarech a pivu


Nakupování piv Braník bude snazší: přichází balení lahví ve fólii

[pondělí, 9. červen 2008]

Braník, druhá nejprodávanější značka v segmentu baleného piva, přichází v letošním roce s další novinkou. Po změně designu etikety doprovázené spotřebitelskou soutěží se zpívajícími otvíráky uvádí Braník na trh nové multibalení piv Braník Světlý, které obsahuje deset 0,5 l lahví, balených ve speciální zpevněné fólii.

Foto

Nabídka nového multibalení reaguje na požadavky konzumentů piva Braník. „Každý čtvrtý spotřebitel značky Braník si odnáší z nákupu domů šest a více lahví. Deset a více lahví najdeme v nákupním koši u více jak 15 % nakupujících. Naše novinka zákazníkům nakupování ulehčí,“ komentuje výsledky výzkumu agentury Incoma Martin Novák, manažer inovací Pivovarů Staropramen.

„Nové multibalení umožní spotřebitelům snazší ukládání piv do nákupních vozíků a jejich následnou manipulaci. Recyklovatelná fólie je velice pevná, bez problémů unese zatížení deseti lahvových piv, zároveň je prostorově úsporná,“ dodává Martin Novák. Nové multibalení se může pochlubit vedle své praktičnosti také atraktivním designem a v neposlední řadě velmi příjemnou spotřebitelskou cenou. Doporučená maloobchodní cena je 79 Kč. „Filozofií značky Braník je nabízet spotřebitelům dobré pivo za dobrou cenu. Náš produkt v novém balení tomu odpovídá,“ uzavírá Martina Bučková, junior brand manažer značky Braník.

O značce Braník

Značce Braník patří druhé místo v objemu prodaného piva v českých obchodech a její prodeje meziročně zaznamenávají významné nárůsty. Braník je typicky české pivo s tradicí od roku 1899. Je oblíben pro svou osvěžující chuť, přirozený říz a čistou chmelovou vůni. Značka Braník představuje pro spotřebitele kvalitní pivo za dobrou cenu. Je nabízena ve dvou extenzích: Braník Světlý a Braník Ležák.

Zdroj: Tisková zpráva Pivovarů Staropramen

[AB InBev] 18:37 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

jiri.kana

pondělí, 9. červen 2008
22:00

jiri.kana

Mně se líbí, jak se může krásně lhát - a přitom nelhat. Řekněme takový nápis "původní receptura". Je to chujovina, totálně vyprázdněný obsah, přitom to zní dostatečně vznešeně a je to nenapadnutelné.
Doporučuje každý správný výrobce "značky" pro "spotřebitele".


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Jarda

pondělí, 9. červen 2008
21:06

Omyl, konzumenti Braníku popelnice neplní, ale spíš vybírají. Ale navrhoval bych jako bonus ke každému multipaku přibalit mýdlo a deodorant. To bude čistých a voňavých socek :D


napsal(a): Jarda (jardakubalek(a)seznam.cz) [Odpovědět]

siki

pondělí, 9. červen 2008
19:58

siki

Výborně, zase budeme s tou ekologií trochu vepředu :-( Nechápu to...Sice píšou. že je ta folie recyklovatelná, ale ruku na srdce, kdo s pijáků Bráníka jí bude poctivě vhazovat do žlutých kontejnerů?? Tím, že se hodí do popelnice ztrácí igelit na svojí recyklovatelnosti...


napsal(a): siki [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI