Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Královský pivovar Krušovice opět získal košer certifikát

Co se píše o pivovarech a pivu


Královský pivovar Krušovice opět získal košer certifikát

[středa, 4. červen 2008]

Královský pivovar Krušovice, a.s. obdržel od rabinátu židovské obce v Praze košer certifikát. Žádali jsme o něj, abychom mohli ve vybraných prodejních sítích v Izraeli prodávat náš sortiment,konstatovala Martina Pastorová, Export Marketing Manager Královského pivovaru Krušovice, a.s. Dodala, že ročně na izraelský trh směřuje cca 2500 - 3000 hl krušovického piva.

Pivovar košer certifikát získal na všechny své produkty vyráběné v láhvích, sudech a plechovkách. Jeho vydání předcházel schvalovací proces, v rámci něhož bylo nutné předložit potvrzení o dodávce sladu z ječmene, popis technologického postupu při výrobě piva, rabinát měl rovněž dozor na výrobním procesem v pivovaru.

"Certifikát byl vydán na základě splněných podmínek, podepsané smlouvy a zaplacené částky odvíjející se od obratu korun za prodané pivo v Izraeli," uvedla Martina Pastorová. Řekla dále, že pivovar současně s košer certifikátem získal i košer logo, které je teď tisknuto na veškeré obaly sortimentu, který směřuje do Izraele.

Tento certifikát pivovar získal již po několikáté, což je významným potvrzením kvality veškerých krušovických piv. Košer certifikát pro všechna krušovická piva byl poprvé vydán 1. prosince 2004, od té doby se ho daří každý rok obnovit. Stávající košer certifikát má platnost do 31. 1. 2009.

Zdroj: Podnikatel.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI