Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Braník změnil design etiket a rozdává zpívající otvíráky

Co se píše o pivovarech a pivu


Braník změnil design etiket a rozdává zpívající otvíráky

[úterý, 13. květen 2008]

Braník, druhá nejprodávanější značka v segmentu baleného piva, změnil design etiket a v květnu spustil jednu z největších spotřebitelských soutěží o 100 000 kusů zpívajících otvíráků.

V současné době byla dokončena změna designu etiket, která se promítla do všech balení značky Braník. „Cílem je více přizpůsobit design balení očekávání spotřebitelů a vývoji na pivním trhu. Z praxe víme, že design obalů hraje při rozhodování spotřebitele významnou roli, atraktivní obal dokáže stávající spotřebitele ujistit o jeho volbě a pomůže oslovit spotřebitele nové,“ vysvětluje Martina Bučková, junior brand manažer značky Braník. Nejprve byly na trh uvedeny láhve s novými etiketami, následovalo multibalení deseti piv a plechovka piva Braník Světlý.

Nový design etiket více pracuje s tradičními pivními prvky. „V logu je zvýrazněn pivovarský znak, na etiketě jsou znázorněny suroviny používané k výrobě piva, medaile, zůstává zachován podpis vrchního sládka. V logu i v etiketě je nově využita zlatá barva místo původní stříbrné,“ říká Martina Bučková. Etiketa dále používá aluminiový papír, který jí dodává lesklý efekt. Autorem nové podoby etiket je grafické studio Unity.

V květnu navazuje na změnu designu obalů spotřebitelská soutěž „Rozezpívej Braník“, která je komunikována na speciálních promočních etiketách. „Z hlediska počtu výher je to jedna z největších pivních promocí na našem trhu,“ říká o spotřebitelské akci trade marketing manažer Jaroslav Vích. Odměněno v ní bude 100 000 spotřebitelů, kteří nejrychleji pošlou 20 kusů pivních zátek se symbolem soutěže. Výhrou je zpívající otvírák. „S tímto typem výhry máme již z minulosti velmi pozitivní zkušenosti, spotřebitelé o něj měli velký zájem,“ doplňuje Martina Bučková. Zpívající otvírák svému majiteli zanotuje část písně „Mám, svý pivo mám,“ která je parafrází známého hitu Karla Černocha „Ona se brání“ a poprvé zazněla v loňské TV reklamě na Braník. Spotřebitelská soutěž „Rozezpívej Braník“je podpořena rádiovou kampaní.

O značce Braník

Značce Braník patří druhé místo v objemu prodaného piva v českých obchodech a její prodeje meziročně zaznamenávají významné nárůsty. Braník je typicky české pivo s tradicí od roku 1899. Je oblíben pro svou osvěžující chuť, přirozený říz a čistou chmelovou vůni. Značka Braník představuje pro spotřebitele kvalitní pivo za dobrou cenu. Je nabízena ve dvou extenzích: Braník Světlý a Braník Ležák. Více informací o promotion na www.branik.cz.

Zdroj: Tisková zpráva Pivovarů Staropramen

[AB InBev] 14:18 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Michal

pátek, 6. červen 2008
01:27

Michal

Jo, dřív sem to měl rád...dřív sem měl rád i Gambrinus, než sem začal pít pivo, a tohle bylo stejný a o 3 koruny na lahev levnější, tak asi proto, dneska už bych to do huby nevzal.


ICQ: 260962312

napsal(a): Michal [Odpovědět]

Jarda

čtvrtek, 5. červen 2008
21:39

Kuldo, nemůže mít specifickou chuť, protože nemá žádnou chuť! Opakuji co jsem psal i o Gambrinusu : je to jako rozdíl mezi kvalitní minerálkou a vodou z vodovodu. Nebo spíš destilovanou vodou. Bezduché, sterilní. Vypiješ abys neumřel žízní a nezaneseš si trubky, nebolí tě hlava, nemáš průjem, ale nic víc nečekej. Žlutá voda perlivá, s pivní příchutí.


napsal(a): Jarda (jardakubalek(a)seznam.cz) [Odpovědět]

kulda

čtvrtek, 5. červen 2008
20:12

oprava Braník:)


napsal(a): kulda [Odpovědět]

kulda

čtvrtek, 5. červen 2008
20:11

jenom má svojí specifickou chuť


napsal(a): kulda [Odpovědět]

Adsense

19. duben 2024
20:15


posted by: Inzerce

kulda

čtvrtek, 5. červen 2008
20:10

Brník neni PATOK


napsal(a): kulda [Odpovědět]

Kejna

středa, 14. květen 2008
13:46

Kejna

to Moro: mám ten bílý a byla doba, kdy mi uvedenou větu říkaly dcery už když jsem si vytahoval pivo z lednice :-)


napsal(a): Kejna [Odpovědět]

Ludwig

středa, 14. květen 2008
09:30

Ludwig

To je fakt, ty dosavadni etikety pusobily opravdu odpuzujicim dojmem.. jenze co je platna nejaka super etiketa, kdyz to pivo patok JE a patokem ZUSTANE ....... ::cry


napsal(a): Ludwig [Odpovědět]

Moro

úterý, 13. květen 2008
20:06

Moro

to Kejna:
Ono byly 2 varianty:
- bílý (povídal "Jo! Chlapi sobě!) - ten mám doma a funguje
- zelený (povídal "Chlapi pijí Staropramen!)
Kdyby Braník nebyl taková břečka, tak si jej taky pořídím - mám takové PVD rád, ale mi Braník fakt nejede :(


napsal(a): Moro [Odpovědět]

Dwarf

úterý, 13. květen 2008
16:35

Dwarf

mám ho taky, ale už mlčí :-)


ICQ: 131508397

napsal(a): Dwarf [Odpovědět]

Kejna

úterý, 13. květen 2008
16:02

Kejna

to Moro: moje děti ten staroprameňácký otvírák tolik milují, že jsem už několikrát musel vyměňovat nevyměnitelné baterie :-)


napsal(a): Kejna [Odpovědět]

Moro

úterý, 13. květen 2008
15:17

Moro

Je vidět spojení se Staropramenem - oprášili několik let starý nápad s otvíráky (tenkrát otvírák povídal).


napsal(a): Moro [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI