Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Novinky z Pardubic

Co se píše o pivovarech a pivu


Novinky z Pardubic

[čtvrtek, 13. březen 2008]

Emma zabijačkové hody neodnesla

Dne 1.2.2008 se na nádvoří pardubického pivovaru uskutečnil první ročník Zabijačkových hodů. I přes nepřízeň počasí a výpadky elektrického proudu se na akci dostavilo přes tisíc lidí, kteří si pochutnali na různých vepřových specialitách a hlavně pivu Pardubický Porter, které šlo ze všech nabízených druhů nejvíce na odbyt. Úspěch sklidila také soutěž v pojídání jitrnic, kterou s pěti a půl snědenými jitrnicemi za 15minut vyhrál pan Josef, který tak získal 100 piv zdarma.

Připravte se na Velikonoce

Nepřehlédněte naši akční nabídku prodejen Pivovarka, která je přizpůsobena pro období Velikonoc. V nabídce naleznete stáčená vína, stále oblíbenější „zelenou“ a hlavně Pernštejn Světlý ležák, který je za cenu, která se nemusí již nikdy opakovat. Navštivte naše prodejny a užijte si společně s výrobky Pernštejn Ten nejlepší velikonoční relax!!

Tmavý ležák Pernštejn uspěl v Táboře

Každoročně se v Táboře pořádají pivní slavnosti, jejichž součástí je i degustační soutěž „Pivní pečeť“. Stejně jako v roce 2007 i letos Pivovar Pernštejn a.s. získal jedno ocenění. Na bronzovém místě se umístilo pivo Pernštejn Tmavý ležák. Výroba tohoto piva byla započata teprve v roce 2006 a i toto ocenění je důkazem toho, že se v pardubickém pivovaru pivo vařit umí a uvedení Tmavého ležáku na trh bylo správným tahem.

Akční nabídky v prodejnách Pivovarka

Pivovar Pernštejn a.s. provozuje již 7 prodejen Pivovarka, které Vám nabízí piva z pardubického pivovaru za nejlepší ceny ve městě. V rámci zlepšení služeb Vám budeme navíc každý měsíc nabízet 3 akční výrobky, za ještě lepší ceny. Aktuální nabídku pro daný měsíc naleznete vždy na našich internetových stránkách.

Zdroj: Pernštejn.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI