Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Značky Pilsner Urquell a Velkopopovický Kozel mají nové vedení

Co se píše o pivovarech a pivu


Značky Pilsner Urquell a Velkopopovický Kozel mají nové vedení

[středa, 27. únor 2008]

Dvě značky z portfolia Plzeňského Prazdroje mění své vedení. Na pozici senior brand managera Pilsner Urquell stanul Karel Kraus, manažerem značky Velkopopovický Kozel se stal Luděk Baumruk, který dosud pracoval na značce Gambrinus.

Novým manažerem značky Pilsner Urquell se k 1. únoru 2008 stal Karel Kraus (29). V Plzeňském Prazdroji působí od roku 2003, postupně se podílel na vedení značek Velkopopovický Kozel, Radegast Birell a Radegast. Předtím absolvoval stáž v oddělení Brand Management na celosvětové centrále společnosti Deutsche Telekom AG v Německu. V letech 1996 až 2001 vystudoval Ekonomickou fakultu Vysoké školy báňské – Technické univerzity v Ostravě, v průběhu studia působil v oblasti marketingu a komunikace mezinárodní studentské neziskové organizace AIESEC.

Rovněž k 1. únoru se pozice manažera značky Velkopopovický Kozel ujal Luděk Baumruk (28). Od roku 2006 působil v brand týmu značky Gambrinus, předtím na manažerských pozicích ve společnosti ELIT CZ zajišťující náhradní díly pro automobily a v telekomunikační společnosti SUPTel. Absolvoval studium marketingu Vyšší odborné škole v Plzni.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje

[SABMiller] 09:57 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Michal

středa, 27. únor 2008
12:04

Michal

Hmm, hlavně, že ty pánové rozumí marketingu. Hlavně co nejlíp a draho prodat, to co prodávam, to je přece jedno...
V tom pivovaru je to vážně zabitý ::cry


ICQ: 260962312

napsal(a): Michal [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI