Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Svatební hostina

Co se píše o pivovarech a pivu


Svatební hostina

[pátek, 11. březen 2005]

Vážení svatebčané!

Chystáte se vstoupit do svazku manželského a hledáte vhodnou restauraci k uspořádání svatební hostiny? Možná že jste ji právě teď našli! Nabízíme Vám uspořádání svatební hostiny v našem restauračním zařízení, které se nachází v těsné blízkosti Průhonické zámku a obecního úřadu.

K dispozici je Vám restaurace FORMANKA s minipivovarem a s kapacitou až 40 míst. Pro větší svatby můžeme nabídnout naši nově otevřenou restauraci STAROČESKOU RYCHTU. Ve stylovém prostředí této restaurace Vám můžeme připravit tabuli až pro 70 hostů a raut pro 150 osob. V letních měsících můžete využít i přilehlé zahradní restaurace, kde pro Vaše hosty můžeme ugrilovat selátko nebo jiné dobroty. Pro hosty kteří vyžadují spíše komornější prostředí a pro menší svatby máme připraveny tři salonky s kapacitou 14, 25 a 30 míst.

Jednou z výhod naší nabídky je i možnost využití našeho parkoviště. Zde můžete zaparkovat Vaše vozy hned po příjezdu na radnici a zbavíte se tak starostí co s nimi. Kdo navštívil Průhonice uprostřed sezony ví o čem je řeč! Další naší službou je ubytování v našem penzionu. Kapacita penzionu je 28 lůžek v 11 pokojích. Pro větší svatby nabízíme svatební apartmán pro novomanžele ZDARMA!

Budeme rádi pokud nás osobně navštívíte. Při této příležitosti Vám předáme nabídku našich 12 svatebních menu a dalších informačních materiálů. Těšíme se na Vaši návštěvu! (Web U Bezoušků)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI