Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Radegast přivezl z Amsterdamu tři ocenění

Co se píše o pivovarech a pivu


Radegast přivezl z Amsterdamu tři ocenění

[středa, 21. červenec 2004]

Dne 28. června byly v Amsterdamu slavnostně předány ocenění 43. ročníku mezinárodní soutěže kvality Monde Selection 2004. Značka Radegast se soutěže účastnila druhým rokem a stejně jako loni porota ocenila hned tři její produkty.

Zlatou medaili získalo pivo Radegast Premium, stříbrnou Radegast Original a také nealkoholický Radegast Birell. V loňském ročníku značka Radegast bodovala s Radegastem Premium a Radegastem Original, které získaly zlaté medaile a pivo Radegast Birell porota ocenila stejně jako letos stříbrem. Ze čtyř degustačních soutěží v letošním roce získala značka Radegast již sedm ocenění.

V kategorii piva se letošního ročníku účastnily pivovary ze 37 zemí světa a přihlášeno bylo více než 1000 produktů. „Pivo Radegast se vaří v nejmodernějším pivovaru v České republice. K výrobě se používaná špičková technologie, která pivu zaručuje stálou a prvotřídní kvalitu, konkurence schopnou na mezinárodní úrovni. Řada pravidelně získávaných ocenění to jen dokazuje. Osobně si vážím našich zkušených odborníků a lidí, kteří tady pivo vaří, protože vím, že svou práci dělají srdcem a věřím, že to je v pivu znát,“ vysvětluje úspěchy značky Radegast manažer pivovaru, Ivo Kaňák.

Při hodnocení piva se posuzují jeho chuťové vlastnosti, vzhled i grafické ztvárnění etikety. Hodnotící komise je sestavená ze čtyř týmů po pěti specialistech. Výrobky, které jsou vybrány komisí, jsou podrobeny laboratorní analýze a senzorickým testům. Na základě těchto testů, jejichž výsledkem je bodové ohodnocení, pak mezinárodní odborná porota uděluje ocenění.

Mezinárodní institut kvality Monde Selection vznikl v roce 1961 v Belgii. Důvodem jeho vzniku bylo vytvoření mezinárodního označení kvality, které je pro spotřebitele zárukou, že si kupuje výrobky vysoké kvality. Monde Selection organizuje každý rok soutěž World Selections of Quality (Světový výběr kvality), určenou pro výrobce, velkoobchodníky a distributory potravinářského zboží. (Marketingové noviny)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI