Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Narozeninové Slavnosti pivovaru Ostravar budou mít letos dva hudební vrcholy

Co se píše o pivovarech a pivu


Narozeninové Slavnosti pivovaru Ostravar budou mít letos dva hudební vrcholy

[pondělí, 21. květen 2007]

V sobotu 16. června proběhne v Ostravě devátý ročník Slavností pivovaru Ostravar, tentokrát s podtitulem narozeninové. V letošním roce totiž pivovar slaví 110 let od svého založení. Přesně měsíc před jejich konáním zveřejnili pořadatelé kompletní seznam kapel a zpěváků, kteří letos do Ostravy přijedou. Návštěvníci pivního svátku se tentokrát mohou těšit na Divokýho Billa, Buty, Horkýže Slíže, Annu K, Petra Bendeho a Support Lesbiens.

Atraktivní změnu dozná skladba programu. Zatímco v předcházejících ročnících hudební program Slavností gradoval s přibývajícími hodinami, letos tomu bude jinak. „Vzhledem k tomu, že letošní Slavnosti konají v roce stodesátých narozenin pivovaru, chtěli jsme náš program co nejvíce vyšperkovat,“ vysvětluje záměr pořadatelů Pavel Barvík, manažer značky Ostravar.

První hudební vrchol připravil Ostravar již na půl druhou, kdy se na hlavním pódiu objeví jedna z nejpopulárnějších hudebních skupin u nás - Divokej Bill. „Není pochyb, že Billové nasadí vysokou laťku a naladí naše publikum na tu správnou notu,“ říká Barvík. Po Divokým Billovi nastoupí domácí legenda, kapela Buty, po nich Petr Bende slovenští rebelové Horkýže Slíže, zpěvačka letošního roku Anna K a letošní Slavnosti završí Support Lesbiens. “ Skupinu Support Lesbiens jsme chtěli přivítat již v minulých letech, takže je skvělé, že se nám letos podařilo najít společný termín k jejich vystoupení na Slavnostech,” tvrdí Barvík.

Místem konání letošních Slavností bude opět areál pivovaru Ostravar na Hornopolní ulici v Ostravě. Vzhledem k rozšířenému hudebnímu programu začne letošní ročník v sobotu 16. června již ve 13. hodin. (Tisková zpráva Pivovarů Staropramen)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI