Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

V Přerově bude k vidění špičkový ženský tenis, startuje ZUBR Cup 2006

Co se píše o pivovarech a pivu


V Přerově bude k vidění špičkový ženský tenis, startuje ZUBR Cup 2006

[úterý, 21. listopad 2006]

Generálním partnerem Mezinárodního mistrovství ČR v tenisu žen se již podruhé stal pivovar Zubr. Turnaj ITF s dotací 25.000 USD bude probíhat v hale TK Precolor Přerov od 13.listopadu a zakončí ho finále 19.listopadu.

Díky finanční spoluúčasti pivovaru letos přivítá nejen domácí, ale i zahraniční špičky tenisového sportu. Jestliže o Přerovu hovoříme jako o tradiční pivovarnické baště, lze bezesporu totéž konstatovat i o tenisu. Již v roce 1899 v Přerově vznikla první tenisová společnost, která pak pod různými názvy vždy patřila k nejsilnějším nejen na Moravě. V průběhu více než 100 let existence prošla přerovskou tenisovou líhní řada hráčů a trenérů, jejichž jména patří k tenisové elitě. Skutečnost, že Zubr myslí na sportovce, dokládá i jeden z jeho produktů, nealkoholické pivo Zubr Free. Jeho síla chuti vítězí u všech příznivců aktivního životního stylu.

Vztah přerovských pivovarníků k bílému sportu potvrzuje i počet vlastních hráčů, nasazených do VIP turnaje, který proběhne v neděli 12.listopadu. Se soupeři se v něm utká 8 pivovarnických dvojic. Mezi nimi bude např. generální ředitel přerovské pivovarnické skupiny Petr Fridrich, obchodní ředitel Antonín Chytil, ředitel pivovaru Zubr Pavel Svoboda a další.

Všem hráčům a hráčkám přejeme dobrou kondici a příjemný pobyt na Hané. (Web Zubr)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI