Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Nové distribuční centrum Hostan Znojmo zahájilo provoz

Co se píše o pivovarech a pivu


Nové distribuční centrum Hostan Znojmo zahájilo provoz

[úterý, 20. červenec 2004]

19. července 2004 byl zahájen provoz v novém distribučním centru Hostan Těšetice – Znojmo. Stávající odbytové centrum ve Znojmě –Oblekovicích tímto dnem přesouvá veškeré aktivity právě do nově zbudovaného distribučního centra Hostan v Těšeticích

Lepší kvalita poskytovaných služeb. Na celkové ploše bezmála 9 000 m2 a skladovací kryté ploše 3 300 m2 nabízí nové distribuční centrum podstatně lepší dopravní obslužnost a také vhodnější skladovací prostory pro kvalitu distribuovaných piv i nealkonápojů.

Širší nabídka sortimentu. Větší skladovací plocha umožní nabízet a distribuovat více produktů. Kromě celého portfolia pivních značek distribuovaných STAROBRNO, a.s. (Hostan, Starobrno, Červený Drak, Black Drak, Schlossgold, Zipfer, Zlatý Bažant a Amstel) bude výrazně posílena nabídka nealkonápojů (minerální vody – Korunní, Magnesia, Mattoni, limonády – Zon, Kofola, Mona,…).

Další rozšíření nabízených služeb distribučního centra Hostan v Těšeticích u Znojma na podzim 2004. Od podzimu 2004 budou služby distribučního centra Hostan v Těšeticích u Znojma rozšířeny o služby technického servisu a skladu propagačního materiálu. Docílí se tak flexibilního zabezpečení všech služeb pro zákazníky z jednoho místa.

Nové kontakty. pr@starobrno.cz , 543516324, Objednávky/dispečink 515218562, Fakturace 515218566-568, e-mail: objednavky@hostan.cz (Tisková zpráva Starobrno a.s.)

[Znojmo] 14:13 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI