Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Jiří Boček: Chtěli zničit mě i Budvar

Co se píše o pivovarech a pivu


Jiří Boček: Chtěli zničit mě i Budvar

[úterý, 8. listopad 2016]

Jiří Boček: Chtěli zničit mě i Budvar[goto:http://www.tyden.cz/rubriky/byznys/cesko/jiri-bocek-chteli-znicit-me-i-budvar_404540.html]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Ámos

sobota, 3. prosinec 2016
13:13

Boček měl takové výsledky, že odolal všem atakům politiků i lobbistů. Odvolat a odstřelit člověka, který pivovar vytáhl nejdřív z problematických Jihočeských pivovarů (kde jim je dnes konec!) a pak postupně až k současným výsledkům, by bylo směšné. Když místo něj Jurečka dosadí nějakou loutku politiků, do dvou let to bude na výsledcích znát.


napsal(a): Ámos [Odpovědět]

jiri.kana

úterý, 8. listopad 2016
09:05

jiri.kana

Já si taky myslím, že stát tu není od toho, aby provozoval pivovary. Jenže za mnohem důležitější považuji, že by se nemělo za každou cenu vrtat do něčeho, co dobře funguje.

Pan Boček je úkaz. Vzpoměňte si, kolik vlád z leva do prava se za dobu jeho ředitelování vystřídalo, pod kolik různých ministrů zemědělství Budvar spadal. Pokaždé s nimi dokázal nejen vyjít, nejen pod nimi přežívat. Chtělo by se napsat, že Budvar šel vlastní cestou (ostatně Bernard na ní patent nemá), která se zatím jeví jako velmi úspěšná.


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Adsense

19. duben 2024
08:31


posted by: Inzerce

h.p.

úterý, 8. listopad 2016
11:27

jiri.kana:
Krásně a přesně napsáno..navíc začal odspoda v pivovarské branži,žádná rychlokvaška..a těch politických tlaků,co na něj muselo být a jistě bylo ..


napsal(a): h.p. [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI