Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Jít na jedno = 3 velká piva, alespoň dle Budvar Hospodografie

Co se píše o pivovarech a pivu


Jít na jedno = 3 velká piva, alespoň dle Budvar Hospodografie

[čtvrtek, 27. říjen 2016]

Jít na jedno = 3 velká piva, alespoň dle Budvar Hospodografie[goto:http://www.ceskenapoje.cz/beer/jit-na-jedno-3-velka-piva-alespon-dle-budvar-hospodografie.html]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

hroch

čtvrtek, 3. listopad 2016
10:00

hroch

Tak jsem se na to mrknul. V textu je že chodíme do hospody kvuli lidem, ale do grafu je nutné napsat nejdůležitější je dobré pivo hned nad logo B.
Ale co mě dostalo agentura co jim to zpracovávala buď neumí sehnat věrohodný vzorek lidí na průzkum, nebo neumí spočítat výsledky
Podle jejich výsledků se chodí v průměru na 1,62 litru piva, ale muži necelých pět piv, ženy více jak tři velká piva.
pijeme v průměru rychlostí 0,84 litru za hodinu, muži 0,96 l/hod, ženy 0,81 l/hod.
Takže podle tohoto průzkumu-respektive výsledků je v hospodách 80% žen konzumentek. Akorát já takový hospody neznám. Nejspíš jen otočili procenta u mužů a žen, takže výsledek průměrně 4,2piva při návštěvě rychlostí 0,93 l/hod už je věrohodnější.
Je opravdu zajímavé, že jeden den vyjde několik článků o Budvaru, průzkumy, hospodologie, známkoprávní soudní úspěchy atd., a večer se objeví zpráva o ukončení působení ředitele ze zdravotních důvodů. Příprava k masáži lidí, že Budvar je naše rodinné stříbro.
---------------------------------
Zpráva byla upravena 03.11.2016 ve 12:30:12


napsal(a): hroch [Odpovědět]

Dan

středa, 2. listopad 2016
09:58

Dan

Když už dělají průzkumy, co si kdo u stolu povídá a kolik toho za týden vypije, proč si neudělají průzkum, proč když je někde na čepu Budvar spolu s jiným pivem, tak si Budvar dává tak každý dvacátý člověk. Že by jim to vychvalované pivo nechutnalo?


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Kolt

středa, 2. listopad 2016
09:07

Hodně zajímavé čtení. V hlavě člověk nosí, že to „tak nějak je“, ale takto prozkoumáno a popsáno to dává zase jiný rozměr. O tom, že dobré pivo je základ, ale není sporu. Okusit se dá i to špatné, ale u něj málokdo vydrží sedět. Takže Budvaru díky, za zajímavý pohled do české pivní společnosti.


napsal(a): Kolt [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI