Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Holba získala tři medaile v degustační soutěži České pivo 2015

Co se píše o pivovarech a pivu


Holba získala tři medaile v degustační soutěži České pivo 2015

[pátek, 25. září 2015]

Stříbro pro Holbu Šerák a dvě bronzové medaile pro Holbu Classic a Holbu Free putují z prestižní degustační soutěže České pivo 2015 do hanušovického pivovaru. Holba tímto rozšiřuje řadu dosavadních 16 medailí, které letos získala v národních i mezinárodních soutěžích.

Ze soutěže České pivo 2015 si medaile odváží nejen Holba, ale také pivovary Zubr a Litovel. Celkem jim patří 12 medailí. Degustační výsledky a rekordní počet v soutěži získaných medailí potvrzují, že pivovarnická skupina PMS nemá co do kvality piv v České republice konkurenci.

Svoji jedinečnost u degustátorů letos obhájil nejen Šerák, ale také Holba Premium. Ležák nedávno bodoval v mezinárodním měřítku a získal titul Best European Lager. Prvotřídní hodnocení pivovarských expertů si zasloužilo také ochucené pivo Holba horské byliny a nealkoholická Holba Free. To jsou favorité značky, proslulé pivem prvotřídní kvality a jedinečné chuti. Za to jim patří nejen ocenění odborníků, ale především přízeň konzumentů.

Jedni i druzí oceňují osobitou charakteristiku Holby a stabilní kvalitu, kterou ryzí pivo nekompromisně drží. Důležitá je také vysoká pitelnost, jedna ze zásadních vlastností pro piva vyráběná tradičním způsobem typická.

Letošní rok přinesl celou řadu úspěchů, které potvrzují, že naše rozhodnutí tvrdošíjně držet tradiční výrobu piva bylo správné. Letos získala Holba nejvyšší počet ocenění v posledních 5 letech a pozitivní bilanci potvrzuje i rostoucí obliba značky a nárůst prodejů,“ komentuje úspěch ředitel pivovaru Holba Vladimír Zíka. Dříve regionální značka si stále získává nové příznivce, pro které je důležitý nejen původ piva, ale stejně tak i způsob výroby. V případě Holby mohou konzumenti spolehlivě tvrdit, že vědí co pijí a sami se o tom přesvědčit. Tak tomu bylo i letos v létě, kdy měli možnost sami „kontrolovat“, jak jejich pivo vzniká.

Pivovar Holba je spolu s pivovary Zubr a Litovel součástí moravské pivovarnické skupiny PMS.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI