Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Kdo potká v chebské restauraci šéfa pivovaru, může si říci o pivo zdarma

Co se píše o pivovarech a pivu


Kdo potká v chebské restauraci šéfa pivovaru, může si říci o pivo zdarma

[neděle, 6. září 2015]

Zajít si do své oblíbené hospůdky a dát si na žízeň pivo zdarma. To je snad sen každého pivaře. Kdo touží, aby se mu tohle toužebné přání vyplnilo, měl by v restauraci Arowana v Chebu bedlivě vyhlížet ředitele Kynšperského pivovaru Radka Vomočila. A když na něho zrovna natrefí, pak si může na jeho účet směle objednat pivo gratis. Zní to neuvěřitelně, ale je tomu skutečně tak. Šťastlivci dostávají od šéfa pivovaru pivo zdarma.

Nechal jsem rozhlásit, že když mě lidé v této hospodě potkají, mohou si na mně poručit jedno pivo. Někteří tomu nechtěli uvěřit, že si Kynšperského zajíce dopřejí zdarma a útratu za ně zaplatí někdo jiný. Pak se ale osobně přesvědčili, že tomu tak skutečně je. Zákazníci si na neobvyklý bonus postupně zvykají a já bych byl moc rád, aby se stal tradicí,“ prohlásil s úsměvem Radek Vomočil. Ten se v chebské restauraci objevuje dvakrát do týdne, takže štamgasti mají značnou šanci šéfa pivovaru ve své oblíbené hospodě zastihnout.

Šťastný okamžik, kdy na stole přistane pivo zdarma, si užilo již značné množství spokojených hostů. „Pravidelně sem chodím na světlou dvanáctku a velice mi chutná. Na ředitele jsem už několikrát natrefil a pivečko gratis jsem od něho dostal. Je to milé a zároveň originální gesto,“ řekl potěšeně jeden ze stálých hostů restaurace Arowana.

V chebském pohostinství je možné aktuálně ochutnat dva nejžádanější druhy Kynšperského zajíce. „Zdejším zákazníkům velmi zachutnal náš světlý ležák. Jedná se o oblíbené regionální pivo, jež vyniká výraznou hořkostí a kvalitním řízem. Značný zájem je také o polotmavé speciální nefiltrované pivo připravované podle staré receptury barona Haase. Vyznačuje se plností a vyváženou chutí,“ přiblížil přednosti pěnivého moku Radek Vomočil.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI