Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Staropramen Cool odstartoval kampaň: Bílá vychlaď, modrá vypij

Co se píše o pivovarech a pivu


Staropramen Cool odstartoval kampaň: Bílá vychlaď, modrá vypij

[středa, 20. květen 2015]

S blížícím se létem láká značka Staropramen COOL k osvěžení prostřednictvím některého ze čtyř beermixů, které kombinují světlé výčepní pivo Staropramen a ovocnou šťávu. „BÍLÁ – VYCHLAĎ, MODRÁ – VYPIJ“ je hlavním motem letošní kampaně, se kterou se setkáte v televizi a on-line.

V dubnu letošního roku se oblíbený beermix Staropramen COOL objevil na trhu nejen s novou příchutí Bezový květ a citron, ale také v novém obalu, jehož součástí je i výrazný symbol Cold edge. Díky této speciální technologii konzumenti snadno rozpoznají, kdy má Staropramen Cool tu pravou teplotu pro to, aby osvěžení po jeho vypití bylo maximální. Jednoduše řečeno „BÍLÁ – VYCHLAĎ, MODRÁ – VYPIJ“. Právě tuto informaci získají diváci, kteří na některém z televizních kanálů Prima Group a TV Barandov uvidí nový televizní spot Staropramen Cool.

Nový spot si můžete prohlédnout zde: https://www.youtube.com/watch?v=ATYmx3CcVys

V televizi se také objeví sponzoringové vzkazy před vybranými pořady a kampaň se stejným sloganem během následujících měsíců poběží i on-line.

Na festivalech Staropramen Cool nesmí chybět

Staropramen Cool se stejně jako v minulých letech objeví i na velkých hudebních festivalech, kde je značka Staropramen partnerem. V rámci promo letních akcí tak nebude chybět například na festivalech Rock for People, Votvírák nebo Rock for Churchill. „Léto a osvěžující nápoj s malým množstvím alkoholu, to je ideální kombinace, kterou si letos můžete užít i na hudebních festivalech. Kromě již známých příchutí beermixů Staropramen Cool můžete vyzkoušet novou příchuť Staropramen Bezový květ a citron,“ říká manažer značky Staropramen Cool David Šeberle.

Připraveny jsou i ochutnávky v obou prodejních kanálech retail a gastronomie.

Kampaň připravily kreativní agentury Young and Rubicam a Motion Media. PR servis zajišťuje agentura AC&C Public Relations.

Poprvé se osvěžující mix piva a ovocné šťávy Staropramen Cool Lemon objevil na trhu v květnu roku 2011. Z osvěžujícího nápoje s nižším obsahem alkoholu se stal hit, který vytvořil základ zcela nového segmentu trhu. V následujících letech postupně přibývaly další ovocné příchutě.

V současné době na trhu naleznete 4 příchutě - Staropramen Cool Lemon, Cool Grep, Cool Třešeň a nový Cool Bezový květ a citron. Značce Staropramen Cool se i po 4 letech daří držet pozici lídra v tomto segmentu.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI