Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovary Lobkowicz představily nový koncept restaurací s názvem ŠNYT

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovary Lobkowicz představily nový koncept restaurací s názvem ŠNYT

[středa, 6. květen 2015]

Pivovary Lobkowicz, a.s., představily nový koncept designových restaurací s názvem ŠNYT. Otevřeny byly již tři provozovny a to v Praze, Ústí nad Orlicí a v Prostějově. Hosté si mohou užít vedle zajímavého interiéru a kvalitního servisu také možnost rozšířit si své pivní obzory a ochutnat celou řadu pivních stylů z produkce skupiny Pivovary Lobkowicz.

Jak již samotný název Šnyt napovídá, jedná se o koncept, kde prim hraje pivo. A to ne ledajaké, ale jedná se o pivo řádně opečovávané, odborně načepované a v široké nabídce pivních stylů podávané. „Jedním z atributů sítě restaurací Šnyt je „Strom pivních stylů“. Díky němu je možné spotřebitele nenásilnou formou vzdělávat, aby poznával krásy pivního světa. Šíře nabídky výrobků společnosti Pivovary Lobkowicz nemá v tomto ohledu v České republice konkurenci a umožňuje tak oslovení všech milovníků pěnivého moku,“ říká Vojtěch Kleisner, manažer gastro řetězců.

V žádné ze tří restaurací nechybí na čepu vlajková loď, ležák Lobkowicz Premium. Vedle něho pak nabídku doplňují Lobkowicz Premium Nealko a tmavé pivo Merlin. Sortiment piv pak v pravidelném cyklu ozvláštní speciály z programu Cesta pivní znalců. Další sortiment piv je plně v kompetenci provozovatele. Nedílnou součástí konceptu Šnyt je vedle rozmanitosti pivních druhů i plnohodnotná kvalitní kuchyně. Důraz je přitom kladen na snoubení chutí jídel a piv.

Při řešení interiéru byl kladen důraz na jednoduchost a kvalitu provedení. Důležité je, aby se zde hosté cítili dobře. „Kvalitní servis a příjemné prostředí tak přímo vybízejí k opakovaným návštěvám ať je jejich důvodem zajít si „na jedno“, dobře se najíst, setkat se s přáteli, nebo uspořádat oslavu,“ vysvětluje Vojtěch Kleisner a dodává: „Restaurace konceptu Šnyt plánujeme postupně rozšiřovat do všech významných lokalit České republiky.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI