Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Ostravar je připraven na nápor hokejových fanoušků

Co se píše o pivovarech a pivu


Ostravar je připraven na nápor hokejových fanoušků

[úterý, 28. duben 2015]

Pivovar Ostravar sice není oficiálním partnerem letošního mistrovství světa, ale vzhledem k tomu, že je doma v Ostravě, kde se letošní šampionát bude konat, nemůže během největšího hokejového svátku zůstat stranou a na nápor hokejových fanoušků ve městě se pečlivě připravil.

Šampionát je pro celou Ostravu velká událost. Význam této akce si uvědomujeme i my v pivovaru Ostravar a proto se na ni pečlivě připravujeme. V průběhu mistrovství bude totiž naše pivo reprezentovat Ostravu,“ říká vrchní sládek Pivovaru Ostravar Roman Richter.

Kromě stovek hospod bude Ostravar dodávat své pivo také do fan zón ve Vítkovicích a Karolině a výjimkou nebude ani samotná ČEZ aréna. „Jsme rádi, že díky letitému partnerství s ČEZ arénou si budou moci fanoušci vychutnat originální ostravské pivo i v průběhu šampionátu. S ohledem na pravidla mistrovství bude naše pivo v ČEZ aréně servírováno do neoznačených kelímků,“ říká Roman Richter.

Pivovar Ostravar myslel i na hokejové příznivce, kteří nebudou moci sledovat hokejové dění přímo v ČEZ aréně. „Připravili jsme speciálního průvodce, ve kterém fanoušci najdou seznam hospod s TV projekcí i fan zón přímo ve městě, kde si budou moci spolu s hokejovým zážitkem vychutnat i pivo Ostravar. Protože celá naše letošní kampaň se nese v duchu „Nauč svět Ostravar“, ani v tomto případě nezapomínáme na zahraniční fanoušky a brožura je multijazyčná,“ upozorňuje Zuzana Cieciotková, manažerka značky Ostravar. Kromě výše zmíněných informací brožura obsahuje průvodce Ostravou, důležité kontakty i bližší informace k návštěvám pivovaru. Brožura bude k dispozici v tištěné podobě i na internetových stránkách pivovaru.

V době mistrovství světa Ostravar také rapidně zvýší množství pořádaných exkurzí. „Jinak to ani nejde. Od začátku roku evidujeme ze strany zahraničních fanoušků a cestovních kanceláří zvýšený zájem o návštěvu našeho pivovaru, který leží přímo v centru Ostravy. Abychom vše zvládli, přestavěli jsme v prvním čtvrtletí vstup do pivovaru a denně budeme během mistrovství organizovat 6 prohlídek,“ vysvětluje Zuzana Cieciotková..

Začátky exkurzí, při nichž se fanoušci seznámí, jak se vaří pravé ostravské pivo, jsou stanoveny na jedenáctou, třináctou a patnáctou hodinu. „Součástí exkurzí bude prohlídka našich provozů včetně naší výstavní varny i ochutnávka piva. Navíc jsme pro návštěvníky připravili limitovanou edici speciálního dárkového skla, které si část z nich od nás odveze na památku domů,“ přibližuje Zuzana Cieciotková.

Program mistrovství v Ostravě je velmi nabitý a začátek některých zápasů je stanoven již na 12.15. V té době je pochopitelně většina Ostraváků v práci. „Pro ty, kteří budou sedět za volantem svého vozu, jsme ve spolupráci se společností LED multimédia připravili na Místecké ulici spojující centrum města s ČEZ arénou jednu vychytávku. Na obří LED obrazovce nad silnicí budeme každé dvě minuty informovat o skóre v právě probíhajícím zápase v ČEZ aréně,“ prozrazuje manažerka značky Ostravar Zuzana Cieciotková.

Jedná se o vůbec první projekt tohoto typu v České republice,“ prozrazuje obchodní ředitel společnosti LED Multimedia Martin Kašpárek. „Ostravar skvěle využil možností naší digitální technologie a poodhalil všem budoucnost venkovní reklamy.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI