Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Jubilejní 15. Slavnosti pivovaru Ostravar letos budou na konci srpna

Co se píše o pivovarech a pivu


Jubilejní 15. Slavnosti pivovaru Ostravar letos budou na konci srpna

[pátek, 27. březen 2015]

Pivovar Ostravar zahajuje předprodej vstupenek na 15. ročník Slavností pivovaru Ostravar. Jeden z největších svátků piva a hudby v regionu, který každoročně navštíví tisíce lidí, se tentokrát bude v Ostravě konat 29. srpna.

Slavnosti pivovaru Ostravar se v ostravském pivovaru v centru Ostravy konají od roku 1999 a zpravidla startují hlavní pivní sezónu. Letos tomu ale bude jinak. „Naše město bude letos na jaře hostit velký hokejový svátek, který se dotkne i plánů našeho pivovaru. Kromě toho pro příznivce značky Ostravar připravujeme i další zajímavé aktivity a proto jsme se rozhodli v letošním roce léto nepřivítat, ale rozloučit se s ním,“ vysvětluje manažerka značky Ostravar Zuzana Cieciotková.

Mezi hlavní hvězdy letošního jubilejního patnáctého ročníku budou patřit podle sdělení organizátorů zpěváci David Koller a Aneta Langerová. Při organizaci akce může Ostravar počítat také s pomocí Richarda Krajča a dalších členů kapely Kryštof, s nimiž ostravský pivovar navázal spolupráci v loňském roce.

Už nyní mohu prozradit, že si Richard Krajčo opětovně vzal na starost tzv. „Druhou stage“, na které vystoupí nadějní, mladí interpreti, které sám vybral,“ prozrazuje Zuzana Cieciotková a dodává: „Na našich Slavnostech se za ta léta vystřídala téměř stovka skvělých interpretů, ale David Koller i Aneta Langerová mezi nimi nikdy nebyli. Jsme rádi, že na náš jubilejní patnáctý ročník přijali pozvání právě oni. Moc se na ně těšíme. A nejen na ně, později oznámíme i další zajímavé interprety naší hudební scény.“

Ceny vstupenek na letošní Slavnosti pivovaru Ostravar začínají na 190 korunách. „Zájemci o tuto speciální „várku“ si musejí pospíšit, protože jich do předprodeje dáme pouze 500 kusů. Jakmile se vyprodají, další budou k dispozici za 250 korun. Na místě pak návštěvníci za vstup zaplatí 350 Kč,“ přibližuje Zuzana Cieciotková z Ostravaru.

Předprodej vstupenek odstartuje 25.3.2015. Exkluzivním prodejcem vstupenek na internetu je portál ticketsforpeople.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI