Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Birell s osvěžující příchutí pomela a grepu

Co se píše o pivovarech a pivu


Birell s osvěžující příchutí pomela a grepu

[pondělí, 23. březen 2015]

Nejoblíbenější nealko pivo v ČR přichází s novou citrusovou příchutí. Birell Pomelo&Grep spojuje chuť sladšího pomela a hořkého grepu. Výsledkem je osvěžující nealko pivo, ideální pro ty, kteří rádi tráví svůj volný čas aktivně. Neobsahuje žádné konzervační látky, umělá barviva ani umělá sladidla. Doporučená cena půllitrové plechovky je 19,90 Kč. Kategorii míchaných nápojů z nealko piva se daří. V loňském roce vzrostla o více než 30 %.

Citrusy a jejich příchutě jsou u nás stále oblíbenější. Vybrali jsme grep s jeho typickou hořkostí a sladší pomelo, které u nás není tolik rozšířené. Příjemná a vyvážená hořkosladká chuť nového Birellu je ideálním osvěžením pro ty, kdo si rádi vyjedou na kole, zaběhají si nebo si zajdou zacvičit,“ řekl marketingový manažer značky Birell Luděk Baumruk.

Birell je nejoblíbenějším a nejprodávanějším nealko pivem v ČR. Postup vaření je stejný jako v případě alkoholických piv. Kouzlo Birellu spočívá ve využití speciálních pivovarských kvasinek, které produkují minimum alkoholu. Proto je jeho chuť velmi blízká klasickému pivu. A právě to oceňují nejen miliony spotřebitelů, ale i odborníci na soutěžích v ČR i zahraničí. Naposledy Birell zabodoval na „pivních oskarech“ v britské soutěži The International Brewing Awards, kde získali ocenění Birell světlý a Birell polotmavý.

Osvěžení míchaným nápojem z nealko piva preferuje stále více lidí. Celá kategorie zaznamenala v loňském roce prudký růst o více než 30 %.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI