Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Značka Krušovice se po roce opět stala partnerem Českého pivního festivalu

Co se píše o pivovarech a pivu


Značka Krušovice se po roce opět stala partnerem Českého pivního festivalu

[středa, 4. březen 2015]

Naše značka Krušovice se letos opět stala partnerem Českého pivního festivalu, který se uskuteční v Praze na Letné od 7. do 23. května 2015. Smlouva o partnerství byla uzavřena v těchto dnech.

Jsme opravdu hrdým partnerem festivalu, kde nabídneme širokou nabídku piv naší národní značky Krušovice. Návštěvníci se mohou také těšit na řadu speciálů, které připravujeme výhradně k této příležitosti,“ konstatovala manažerka značky Krušovice Lenka Kroupová.

Jak uvádějí organizátoři akce, Český pivní festival je místo, kde rozhodně nesmíte chybět! Po sedmnáct dnů trvání návštěvníci ochutnají to nejlepší z produkce českých pivovarů. Festival nabízí úctyhodnou kapacitu 4 000 míst.

Značka Krušovice mimo jiné nabídne piva připravená speciálně pro festival, například za studena chmelené nepasterizované Krušovice 12 a Krušovice 10. Představí se zde také další značky z Královského pivovaru Krušovice, pivovaru Starobrno a pivovaru Velké Březno. O nabídce i dalších zajímavostech, které na festival chystá, bude značka Krušovice průběžně informovat.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI